ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚέρδισαν τις εντυπώσεις τα κορίτσια του Πελασγού στην Ερμιόνη

Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα κορίτσια του Πελασγού στην Ερμιόνη

Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η ομάδα των κορασίδων του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» την τελευταία ημέρα της προκριματικής φάσης στην Ερμιόνη με αντίπαλο την ομάδα ΦΙΜΠΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ .

Μια νίκη με τελικό σκορ 48-34 που συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση αλλά άφησε γλυκόπικρη γεύση στις παίκτριες της Μεγαλόπολης .Και αυτό γιατί έκανε δυο νίκες απέναντι στην γηπεδούχο Ερμιόνη και το Αγρίνιο αλλά η ήττα της πρώτης αγωνιστικής από τον Έσπερο Πατρών της στέρησε την παρουσία της στις έξι καλλίτερες της Ελλάδας.

Μπορεί να έχασε την πρόκριση αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις μιας και οι περισσότεροι παραδέχτηκαν ότι ήταν η καλλίτερη ομάδα του τουρνουά.

Όσον αφορά τον αγώνα τα κορίτσια του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» μπήκαν δυνατά και σε αυτό το παιγνίδι κερδίζοντας στο δεκάλεπτο με 13-6 για να κλείσουν το ημίχρονο με 27-11.Το δεύτερο ημίχρονο ήταν περισσότερο διαδικαστικό με τελικό σκορ 48-34.

Με το τέλος του αγώνα έγινε μια μικρή γιορτή με όλες τις ομάδες ,που βραβεύτηκε η καλλίτερη πεντάδα του τουρνουά στην οποία επιλέχτηκε και η δική μας Εφη Καντέλη .Έτσι κλείνει άκρως επιτυχημένα ο κύκλος της αγωνιστικής περιόδου για το τμήμα των κορασίδων του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ»

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,828ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια