ΑρχικήΑΡΘΡΑΙδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π.ΣΥ.Π.-ΔΕΗ

Ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π.ΣΥ.Π.-ΔΕΗ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π.ΣΥ.Π.-ΔΕΗ
email: syn.an.psypdei@gmail.com

Ιδρυτική διακήρυξη

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,
Βρισκόμαστε σήμερα σε ένα σημείο καμπής για τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Προσωπικού ΔΕΗ, ενός φορέα κοινωνικής οικονομίας, στον οποίο τα μέλη του έχουν ταυτόχρονα τις ιδιότητες του ιδιοκτήτη αλλά και του πελάτη.
Ο σκοπός του ΠΣΥΠ-ΔΕΗ είναι η προαγωγή της οικονομίας των μελών του μέσω της αξιοποίησης του αριθμού των μελών που τον απαρτίζουν. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός μελών τόσο μεγαλύτερο είναι το στρατηγικό πλεονέκτημα ανάπτυξης του συνεταιρισμού, δίνοντας του τη δυνατότητα επίτευξης χαμηλών τιμών και υψηλού μερίσματος προς τα μέλη.
Δυστυχώς όμως εδώ και αρκετά χρόνια ο ΠΣΥΠ-ΔΕΗ κινείται σε διαμετρικά αντίθετη κατεύθυνση. Τα αποτελέσματα του -ζημιογόνα σε κάθε περίπτωση – αποδεικνύουν ότι οι Διοικήσεις μέχρι τώρα αδυνατούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των μελών αλλά και των καιρών, με επακόλουθο τη συνεχή συρρίκνωση των μελών.
Ο ΠΣΥΠ-ΔΕΗ καλείται να παίξει ένα αποφασιστικό ρόλο στα χρόνια που έρχονται για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και την καλύτερη αξιοποίηση του εισοδήματος όλων των συναδέλφων και αναμφίβολα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί ξανά σε πορεία ανάπτυξης προς όφελος των μελών του, αλλάζοντας εμπορικό προσανατολισμό, εφαρμόζοντας αποτελεσματικές καινοτομίες, εστιάζοντας σε ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από συστηματική έρευνα αγοράς και με εμπλουτισμό νέων προϊόντων και υπηρεσιών, με δημοκρατική διοίκηση και χρηστή διαχείριση.
Η ώρα μηδέν για τον Συνεταιρισμό μας έφτασε!
Η Συνεταιριστική Αναγέννηση δημιουργείται διότι αποτελεί αναγκαιότητα, δεδομένης της οικονομικής ύφεσης που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία.
Πέρα και πάνω από σωματειακές και προσωπικές σκοπιμότητες φιλοδοξεί να ανατρέψει κατεστημένες νοοτροπίες και πρακτικές, που μόνο προς όφελος των μελών του δεν αποδίδουν.
Καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις που πιστεύουν στο Συνεταιριστικό Κίνημα και μπορούν και θέλουν με διαφάνεια, εντιμότητα, και ειλικρίνεια να συμβάλουν στην έξοδο από το τέλμα που έχει περιέλθει ο ΠΣΥΠ-ΔΕΗ, να συμμετέχουν και να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Συνεταιριστικής Αναγέννησης ΠΣΥΠ-ΔΕΗ, το οποίο το απαρτίζουν ικανοί συνάδελφοι εν ενεργεία και συνταξιούχοι και οραματίζονται έναν Συνεταιρισμό που θα καλύπτει τις ανάγκες
όλων μας.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π.ΣΥ.Π-ΔΕΗ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΣΥΠ-ΔΕΗ
ΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΟΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΧΛΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΖΗΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΦΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΓΑΠΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΛΙΝΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΛΙΝΑΡΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ ΣΟΦΙΑ

Αυτά είναι τα πρώτα ονόματά του Συνδυασμού Συνεταιριστική Αναγέννηση

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,817ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,348ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια