ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΗ πόλη και τα χωριά της Μεγαλόπολης έχουν εγκαταλειφθεί στη μοίρα τους

Η πόλη και τα χωριά της Μεγαλόπολης έχουν εγκαταλειφθεί στη μοίρα τους

H αναγνώστρια μας Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη από την Ζώνη , μας έστειλε και δημοσιεύουμε ένα θέμα με καμένες λάμπες στο χωριό που εδώ και 18 ημέρες δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς για να αλλαχθούν.

Συγκεκριμένα αναφέρει:


Για 18η μέρα δεν έχουν έρθει από τον Δήμο Μεγαλόπολης οι ηλεκτρολόγοι να δουν τι συμβαίνει με τον φωτισμό στην πλατεία και να αλλάξουν τις περίπου τριάντα καμένες λάμπες στις κολώνες της ΔΕΗ και στους φανοστάτες. Όσο αργούν, νέες λάμπες που θέλουν άλλαγμα θα προστίθενται.

Αντί για ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ, η πόλη και τα χωριά της Μεγαλόπολης έχουν εγκαταλειφθεί στη μοίρα τους. Ούτε ένα έργο υποδομής δεν έγινε στη Ζώνη τα τελευταία χρόνια. Η αδιαφορία είναι εμφανής και η κατάσταση μη αναστρέψιμη. Δεν υπάρχει σωτηρία, γιατί δεν υπήρξε ποτέ ΟΡΑΜΑ και ΑΓΑΠΗ για τον τόπο, μόνο το ποιος θα πάρει την εξουσία ένοιαζε κάθε Δημοτική παράταξη. Αλλά κι αυτές που αξιώθηκαν της “καρέκλας”, απλά κάθισαν πάνω της, δεν την τίμησαν, δεν την ανέδειξαν σε “θρόνο” προόδου και ελπίδας.

Εγώ, αν είχα ένα τέτοιο αξίωμα και δεν έκανα καλά και χρήσιμα πράγματα για την περιοχή μου και τους ανθρώπους της, θα ντρεπόμουν. Ίσως γι’ αυτό δεν έχω καμία τέτοια θέση. Γιατί θα προσπαθούσα να την τιμήσω, όχι να την ξεφτιλίσω!

Πόλη και χωριά του Δήμου Μεγαλόπολης, καληνύχτα σας. Το μέλλον σας δεν είναι απλά ζοφερό, δεν έχετε μέλλον.

Μακάρι να διαψευστώ αλλά το βλέπετε όσοι σκέφτεστε ακόμα καθαρά, νηφάλια και χωρίς παρωπίδες: τα πράγματα οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στην μετατροπή της Μεγαλόπολης σε ένα μεγάλο χωριό, τα δε μικρά χωριά της σβήνουν σταδιακά.

(Η φωτογραφία είναι από την είσοδο της Ζώνης – κι εκεί καμένες λάμπες στους φανοστάτες, στην άλλη είσοδο του χωριού από Παλαμάρι είναι σχεδόν όλες οι λάμπες καμένες και μια λακκούβα στον δρόμο που χάσκει χρόνια).

ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια