ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Η ¨ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ¨

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Η ¨ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ¨

Μεγαλόπολη 8 Νοεμβρίου 2010

Μετά και την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων αργά χθες το βράδυ εκτός από την αναμονή να δούμε όλοι ποιοί δημοτικοί σύμβουλοι θα πάρουν σειρά για να είναι στον νέο Δημοτικό Συμβούλιο το μεγάλο θέμα που έχουμε για τις επόμενες ημέρες είναι τι θα κάνει ο Γιάννης Φουσέκης και ο Συνδυασμός του ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Χωρίς να έχω μιλήσει καθόλου με κανέναν από τους συνυποψήφιους μου αλλά και τον επικεφαλής.. μου έρχονται στο μυαλό μερικές σκέψεις…..

Η Μεγαλόπολη και το λεκανοπέδιο ψήφισε ΑΠΟΧΗ για δήμαρχο και τελικά έχουμε νικητή του πρώτου γύρου τον Σπύρο  Τσιριγώτη και παραλίγο να τον βγάλει από την πρώτη Κυριακή δήμαρχο! Αυτό κατά την γνώμη μου έγινε γιατί σε αυτή την προεκλογική περίοδο υπήρξε μια απίστευτη πόλωση και διχασμός του κόσμου και  οδηγηθήκαμε στις κάλπες με τελείως λάθος πράγματα στο μυαλό μας ο καθένας.

Μιλώντας όλο αυτό τον καιρό με αρκετό κόσμο έβλεπα και άκουγα τρελά πράγματα…ακραίες θέσεις και απόψεις και πολύ φανατισμό! Είναι γεγονός και οφείλουμε όλοι μας να το παραδεχθούμε ότι ο κόσμος ποτέ δεν ήταν τόσο διχασμένος …τόσο φανατισμένος…και ποτέ μα ποτέ δεν είχε τόσα προβλήματα!!

Και όμως, κάποιοι ανεγκέφαλοι, κάποια απομεινάρια του παρελθόντος που το μόνο που τους νοιάζει είναι η πάρτη τους και πόσα χρήματα θα φάνε σε βάρος μας κατάφεραν να μας κάνουν να τσακωνόμαστε μεταξύ μας αντί να ψάξουμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα μας.

Αν παρατηρήσατε όλα τα ψηφοδέλτια θα βρήκατε μέσα σε όλα πολύ αξιόλογους ανθρώπους..που αν υπήρχε ο τρόπος να είναι σε  ένα κοινό και να μπορεί ο κόσμος να επιλέγει όποιον θέλει τότε δεν θα μας  ένοιαζε καθόλου ποιό θα ήταν το όνομα του δημάρχου!
Αν πάλι ήξεραν όλοι ότι αν πάρουν κάποια θέση δεν θα υπάρχει οικονομικό όφελος αλλά θα ήταν απαραίτητη η εθελοντική προσφορά , τότε με το ζόρι θα υπήρχαν 50 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε όλο το λεκανοπέδιο!

Σε αυτές τις εκλογές εγώ  και όλα τα μέλη συνδυασμού της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ διαλέξαμε έναν δρόμο….εμπιστευτήκαμε τον ΓΙΑΝΝΗ ΦΟΥΣΕΚΗ γιατί είχαμε πειστεί  ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να φέρει ένα νεό πολιτικό πολιτισμό στην κοινωνία μας που τόσο πολύ τον έχει ανάγκη αυτή την περίοδο…..που δεν θα μπει στον πειρασμό να τάξει , να υποσχεθεί πράγματα που δεν πιστεύει, ότι θα  καταφέρει να διαλέξει συνεργάτες με βάση τις ικανότητες και όχι πόσους ψήφους θα του φέρουν. Και μας δικαίωσε …..και για αυτό κάναμε μια προεκλογική περίοδο που δεν μας ένοιαζε αν χάσουμε αριθμητικά γιατί ξέραμε ότι δίνουμε μια καθαρή μάχη χωρίς να πουλήσουμε την ψυχή μας και τις ιδέες μας.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ  ΜΑΣ 2 δυνατοί αντίπαλοι….. και μπορώ να σας δώσω αμέτρητα παραδείγματα αλλά για την οικονομία του λόγου γράφω τα εξής..

Ήταν αρκετοί οι υποστηρικτές και τα στελέχη του Τάκη του Μπούρα που  μου έλεγαν κάθε μέρα…..που πάτε ρε με τον Φουσέκη? δεν έχετε καμία τύχη…δεν υπάρχει περίπτωση η Μεγαλόπολη να ψηφίσει ξένο για δήμαρχο!
Και εγώ τους ρώταγα και το λέω και τώρα,…. δηλαδή στα μαγαζιά ψωνίζουν μόνο μεγαλοπολίτες? δεν έχετε πελάτες από την Φαλαισία? από την Καρύταινα? από αλλού? ‘όταν κάποιος ξένος αφήνει τα χρήματα του είναι καλός ρε βλάκες, ρατσιστές και ανεγκέφαλοι?? Αν είναι έτσι να χτίσουμε ένα μεγάλο τοίχο και να κλειστούμε μέσα σαν τους Γαλάτες! Οι χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν για τον Γιάννη Φουσέκη ήταν από τους χειρότερους!

Και τι δεν ακούσαμε σε αυτές τις εκλογές… 40 χρόνια δεν έχω δει ποτέ μου τέτοιο διαγωνισμό παραπολιτικής….. ειδικά τις τελευταίες  ημέρες τουλάχιστον το 1/3 από το επιτελείο του νυν δημάρχου έφτασε να κάνει τα ίδια και χειρότερα με αυτά που ακούμε τόσα χρόνια να κατηγορεί ο Τάκης ο Μπούρας τον τέως δήμαρχο Σπύρο Τσιριγώτη. Ενδεχομένως πολλά από αυτά και χωρίς να τα γνωρίζει ο ίδιος ο επικεφαλής.
Το έκαναν βέβαια γιατί ήταν παλιοί κολλητοί του παλιού δημάρχου και είχαν μάθει καλά τα κόλπα! Ακόμα ηχεί στα αυτιά μου το σύνθημα σεμνά και ταπεινά και το.. ψηφίζω  Μπούρα να φύγει η σαβούρα!  Και μια και είπα σαβούρα,  αλήθεια κύριε δήμαρχε μπορείτε να μου πείτε ποιός όρισε τις εφορευτικές επιτροπές?  σας ρωτάω προσωπικά γιατί πιστεύω ότι δεν γνωρίζετε κάποια πράγματα που έκαναν κάποιοι νέοι φίλοι σας σε συγκεκριμένα τμήματα και ίσως πρέπει να τα μάθετε κάποια στιγμή…

Από την πλευρά του συνδυασμού του Σπύρου Τσιριγώτη έχουμε να κάνουμε με τον πρόσφα
το γάμο της τετραετίας όπως τ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,828ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια