ΑρχικήΑΡΘΡΑΗ επίσκεψη Κύπριων εκπροσώπων των κατεχόμενων Κοινοτήτων στην Ζώνη Μεγαλόπολης

Η επίσκεψη Κύπριων εκπροσώπων των κατεχόμενων Κοινοτήτων στην Ζώνη Μεγαλόπολης

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του «Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζώνης» στ’ Αλώνια, έγινε μία συνάντηση γνωριμίας με την επίσκεψη εκπροσώπων των κατεχόμενων Κοινοτήτων Άνω και Κάτω Ζώδιας Λευκωσίας. Τους Κυπρίους φίλους μας καλωσόρισε στο χωριό μας η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.

zoni-kyprioi1
Η Πρόεδρος του Συλλόγου μας Μαρία Λαγούδη – Καλομάλου μιλάει στους παρευρισκομένους, πλαισιωμένη από τη Γραμματέα Ζαχαρούλα Παν. Γαϊτανάκη και τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Π. Γεωργόπουλο.

Επικεφαλής της Κυπριακής αντιπροσωπείας ήταν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ανδρέας Ι. Βοσκός, ο οποίος μίλησε για τους κοινούς δεσμούς των Αρκάδων με την Κύπρο καθώς και των χωριών Ζώδιας και Ζώνης. Προβλήθηκαν επίσης διαφάνειες.

Ο Κύπριος καθηγητής κ. Ανδρέας Ι. Βοσκός στο βήμα.
Ο Κύπριος καθηγητής κ. Ανδρέας Ι. Βοσκός στο βήμα.

Το παρόν έδωσαν και μίλησαν ο Κοινοτάρχης της Κάτω Ζώδιας κ. Χριστάκης  Καττιρτζής,   εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου της Άνω Ζώδιας ο κ. Σόλων Ι. Βοσκός, που είναι και  Πρόεδρος του Σωματείου Ν.Π. Γιάγκος,  ο Πάρεδρος της Ζώνης κ. Χρήστος Χρ. Τσίχλης και ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Διονύσης Παπαδόπουλος.

Ο Κοινοτάρχης της Κάτω Ζώδιας κ. Χριστάκης Καττιρτζής.
Ο Κοινοτάρχης της Κάτω Ζώδιας κ. Χριστάκης Καττιρτζής.

Χαιρετισμό της Ζωδιάτισσας Προέδρου των Κυπρίων Ξάνθης κ. Ελένης Χατζηγεωργίου διάβασε η Γραμματέας του Συλλόγου μας Ζαχαρούλα Παν. Γαϊτανάκη.

 Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης.
Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης κ. Βασίλης Χίνης, ο τέως Δήμαρχος Γόρτυνος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων/νος Μιχόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Γιώτης, ο Δημ. Σύμβουλος Παν/της Ηλ. Λαμπρόπουλος και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης κ. Νίκος Αντώνακας.  Στους παρευρισκομένους προσφέρθηκαν ροφήματα και γλυκίσματα ενώ στη συνέχεια, ο Σύλλογος παρέθεσε δείπνο στους Κυπρίους επισκέπτες μας στην ταβέρνα του χωριού μας. Ο κ. Σόλων Βοσκός, συγκινημένος για την υποδοχή και τη φιλοξενία από τον Σύλλογο, είπε: «Νομίζω ότι ήρθα στους συγγενείς μου».

 

Η Πρόεδρος                                               Η Γραμματέας

Μ. Λαγούδη-Καλομάλου                 Ζαχαρούλα Παν. Γαϊτανάκη

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,832ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια