ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ PUBLIC ISSUE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ -...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ PUBLIC ISSUE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ – ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

2

Από τον Δήμο Μεγαλόπολης κυκλοφόρησε το παρακάτω δελτίο τύπου σχετικά με το θέμα που είχε δημιουργηθεί με την έρευνα για την διαφάνεια και παρουσίαζε την Μεγαλόπολη σε πολύ υψηλή θέση και επίσης σε σχέση με τις καταγγελίες που είχε κάνει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Σπύρος Τσιριγώτης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
Μεγαλόπολη    08/ 04/ 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περί διαφθοράς
Μια απροκάλυπτη συκοφαντία εναντίον του Δήμου και
της Τοπικής Κοινωνίας

Με αφορμή έρευνα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (Μ.Κ.Ο.) «Ελληνική Διαφάνεια-Ελλάς», περί «μικροδιαφθοράς» στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και κάποια δημοσιεύματα σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο, σημειώθηκε στις 22/03/2013 μια απροκάλυπτη επίθεση, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, από τον κ. Σπ. Τσιριγώτη, επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Αναγέννηση» κατά της Δημοτικής Αρχής αλλά και της τοπικής κοινωνίας.
Με βάση τα παραπάνω και ύστερα από τη συζήτηση που έγινε κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 για το θέμα αυτό, προέκυψε, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι:

•    Σε καμία περίπτωση δεν παρερμηνεύθηκαν οι ισχυρισμοί και οι καταγγελίες του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, αλλά αντίθετα αποτελούν συγκεκριμένη και συνειδητοποιημένη τακτική που συνηθίζει να ασκεί επί πολλά χρόνια.
•    Η «Δημοτική Αναγέννηση», δια την ανακοίνωσή της, παρερμήνευσε εσκεμμένα το περιεχόμενο της έρευνας και τα συμπεράσματα αυτής, για να επιτεθεί στη Δημοτική Αρχή και την κοινωνίας μας.
•    Τα κίνητρα του επικεφαλής της είναι προσωπικά και ιδιοτελή, σε μια προσπάθεια ίσως να «συμψηφισθούν» ιδίες ανακολουθίες και παρεκτροπές.
•    Με περισσή υποκρισία και αναλγησία στρέφεται ευθέως εναντίον του Δήμου Μεγαλόπολης και των εργαζομένων του, αλλά και εναντίον των εργαζομένων στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα της περιοχής μας.
•    Πρόκειται εν τέλει για μια άθλια, προκλητική και χυδαία επίθεση ψεύδους, μια συκοφαντία που στόχο δεν έχει μόνον τη Δημοτική Αρχή, αλλά την ίδια την τοπική κοινωνία μας.

Όλη αυτή η επιχείρηση κατασυκοφάντησης, δυστυχώς για τον εμπνευστή της και τα φερέφωνά του, πέφτει στο κενό για μια ακόμη φορά…
Η απάντηση του Προέδρου της Public Issue, της εταιρείας που διεξήγαγε την έρευνα για λογαριασμό της Μ.Κ.Ο. «Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς»,  είναι κόλαφος για τη μείζονα μειοψηφία και τον επικεφαλής της.
Επειδή, η συγκεκριμένη επίθεση κατά του Δήμου από το ίδιο πρόσωπο είναι πολύ σοβαρή και απαξιώνει όλη την κοινωνία μας, επειδή είναι άδικη, ψεύτικη και έντονα προσβλητική, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει στην νομική προστασία του Δήμου, κυρίως δε για την προστασία της τιμής και της αξιοπρέπειας των συμπολιτών μας.
Καιρός είναι κάθε κατεργάρης να καθίσει στον πάγκο του. Καιρός είναι να πάψει η αρρωστημένη αναμέτρηση και η μεσαιωνικής έμπνευσης προσπάθεια εξόντωσης της άλλης άποψης.
Ένα είναι σίγουρο. Δεν υπάρχουν διεφθαρμένες κοινωνίες. Διεφθαρμένες πολιτικές και συνειδήσεις υπάρχουν!

(Επισυνάπτεται η απάντηση του Προέδρου της Public Issue A.E.)

Εκ του Δήμου

Διαβάστε την απάντηση του Προέδρου της Public Issue A.E.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια