ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΗ απάντηση του Ανδρέα Γιαννόπουλου στον Δήμαρχο Μεγαλόπολης για το κλειστό γυμναστήριο

Η απάντηση του Ανδρέα Γιαννόπουλου στον Δήμαρχο Μεγαλόπολης για το κλειστό γυμναστήριο

Κύριε Δήμαρχε, 

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι η ανάρτηση  που έκανα εχθές και αφορούσε το ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ το οποίο για εμένα υπήρξε το δεύτερο σπίτι μου δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική.

Απλά ως μπασκετάνθρωπος ο οποίος έχει περάσει ατελείωτες ώρες μέσα σε αυτό το γήπεδο  θεώρησα καθήκον μου να αναφέρω κάποια από τα προβλήματα του γηπέδου που χρίζουν άμεσης λύσης. 

Γνωρίζω για τα έργα που έχετε κάνει και το αναγνωρίζω. 

Εγώ δεν αναφέρθηκα για πρόβλημα μέσα στο χώρο του παρκέ, αλλά στην κυρία είσοδο η οποία τις βροχερές μέρες πλημμυρίζει νερό και είναι άκρως επικίνδυνη για σοβαρό ατύχημα. 

Έκανα αναφορά για την κακή κατάσταση της αίθουσας γυμναστικής (σκισμένοι πάγκοι, ελλιπή εξοπλισμό και όργανα που δεν λειτουργούν σωστά). Άλλωστε οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Αθλητές ομάδας μπάσκετ τις προηγούμενες εβδομάδες μου έκαναν παράπονα ότι δεν μπορούν να κάνουν μπάνιο γιατί δεν υπάρχει ζεστό νερό. 

Όσον αφορά τα κατεστραμμένα ντουζ που έγραψα (προφανώς πήγατε στα αποδυτήρια της μιας ομάδας). Στα αποδυτήρια της ομάδας που βρίσκομαι αυτό το χρονικό διάστημα σας καλώ όποτε θέλετε να κάνουμε έναν έλεγχο μαζί.

Επειδή δεν έχω μάθει να λέω ποτέ ψέματα: 

Αναγνωρίζω  ότι πάνω στην βιασύνη μου και τον εκνευρισμό μου να εκφράσω τα παράπονα μου αναφέρθηκα λανθασμένα στο θέμα καθαριότητας δίνοντας το δικαίωμα να παρερμηνευθεί ο όρος (βρώμικα μπάνια) εννοώντας  τον περιβάλλοντα χώρο των ντουζ. Δεν έχω κανένα παράπονο απο της καθαρίστριες του γηπέδου, που πραγματικά είναι άψογες και τις ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Μεγάλη έκπληξη και στεναχώρια όμως ένιωσα και εγώ όταν προπονητής και αθλητές από την ομάδα ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ τα βρήκαν όλα τέλεια. 

Καλό θα ήταν εάν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε ένα <γήπεδο στολίδι> να ασχολούμαστε με το δικό μας  και όχι με τα γήπεδα  των άλλων πόλεων (εκεί αρμόδιοι είναι άλλοι).

Υ. Γ. Αυτό που πραγματικά θέλω είναι όποιος ασχολείται με την λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου να το νιώθει σαν δεύτερο σπίτι του όπως το ένιωθα και νιώθω εγώ.

Σας περιμένω στο γήπεδο. 

                             Με σεβασμό 

                 Γιαννόπουλος Ανδρέας 

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια