ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΗ αγωνιστική πανδαισία του "Πελασγού"  Μεγαλόπολης

Η αγωνιστική πανδαισία του “Πελασγού”  Μεγαλόπολης

Ο ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ Μεγαλόπολης για άλλη μια χρονιά βρίσκεται στον αφρό των αναπτυξιακών τμημάτων . Την ώρα που οι αθλητές των περισσοτέρων  συλλόγων έχουν τελειώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, από τον Δεκέμβριο, οι αθλήτριες και οι αθλητές του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ συνεχίζουν στις  τελικές φάσεις . Και αυτό γιατί  η ομάδα της Μεγαλόπολης είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ  σύλλογος  της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που συμμετέχει στις τελικές φάσεις και στα τέσσερα πρωταθλήματα (Νεανίδων-Εφήβων-Κορασίδων -Παίδων ) ,ενώ παράλληλα  αγωνίζεται  στο πρωτάθλημα  των παμπαίδων ,αλλά και στις διοργανώσεις με τα γαλανόλευκα κορίτσια και αγόρια.

 Το τμήμα ΝΕΑΝΙΔΩΝ έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και περιμένει τις αντίπαλες ομάδες για την προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, ενώ το τμήμα ΕΦΗΒΩΝ θα αγωνιστεί, την Τετάρτη 10/4/24 στο κλειστό της Καλαμάτας , στον ημιτελικό του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ¨ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80¨. Το τμήμα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  είναι στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος βρίσκεται στην πρώτη θέση με τρεις νίκες στα τρία παιχνίδια  και φιλοδοξεί να κατακτήσει και αυτό το πρωτάθλημα. Και τέλος το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα είναι στις έξη καλύτερες ομάδες της ένωσης ,έχοντας τέσσερις νίκες και δύο ήττες με συγκλονιστικές  εμφανίσεις ,βάζοντας  σαν στόχο το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα.

Αν σε όλη αυτή την αγωνιστική πανδαισία  προσθέσουμε και το ανδρικό πρωτάθλημα καταλαβαίνει κανείς ότι η συμμέτοχη ενός συλλόγου  σε ΟΚΤΩ (8) πρωταθλήματα είναι μια επιβράβευση της δουλειάς αθλητριών ,αθλητών ,προπονητών , παραγόντων και σίγουρα όλοι αντιλαμβανόμαστε  πως μόνο εύκολη δεν είναι.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,831ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια