ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΗμερίδα για την παραγωγή βιομάζας για την Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης

Ημερίδα για την παραγωγή βιομάζας για την Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης

Ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Δημοτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Προστασίας του Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης Περιοχής Μεγαλόπολης, σας ενημερώνουν ότι θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα, με θέμα «Καλλιέργεια αγριαγκινάρας και ιτιάς, για την παραγωγή βιομάζας για την Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης», η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μεγαλόπολης «Πολύβιος», το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 6 μ.μ.
Οι ομιλητές και τα θέματα που θα εισηγηθούν αναφέρονται ακολούθως:

1. Κ. Σαράντος Μαρτίκας, Υπεύθυνος Γεωπόνος του Προγράμματος, από το Δήμο Μεγαλόπολης – Η Δράση «Καλλιέργεια αγριαγκινάρας και ιτιάς, για την παραγωγή βιομάζας, για την Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης.

2. Κ. Σπύρος Κυρίτσης, Ομότιμος Καθηγητής, Επιστημονικός Υπεύθυνος Δράσης – Η σημερινή πραγματικότητα στη χρήση στερεών καυσίμων βιομάζας, για θέρμανση και ηλεκτροπαραγωγή.

3. Κα Σοφία Ευστράτογλου, Ομότιμη Καθηγήτρια, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Προγράμματος Εκπαίδευσης Γεωπόνων Πυρόπληκτων Περιοχών – Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Γεωπόνων και Οργανωτική δομή της πιλοτικής αναπτυξιακής δράσης.

4. Κ. Εμμανουήλ Κακαράς, Καθηγητής ΕΜΠ, – κ. Π. Γραμμέλης, Ερευνητής ΕΚΕΤΑ/ΙΤΕΣΚ. – Η Ενεργειακή αξιοποίηση στερεών βιοκαυσίμων στην Ελλάδα. Μια προοπτική για τη μείωση εκπομπών των αερίων του θερμοκηπίου.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,828ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια