ΑρχικήΑΡΘΡΑΕτοιμοπόλεμη η ΠΕΔ, δεν θα βάλει ούτε ένα ευρώ για την «Πελοπόννησος...

Ετοιμοπόλεμη η ΠΕΔ, δεν θα βάλει ούτε ένα ευρώ για την «Πελοπόννησος ΑΕ» (video)

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Περιφέρειας Πελοποννήσου το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου στην Τρίπολη. Το θέμα που εισηγήθηκε ο πρόεδρος της ΠΕΔ και δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος είχε να κάνει με την «Πελοπόννησος Α.Ε» και το λογιστικό έλλειμμα που υπάρχει ύψους 1.300.000 ευρώ.

Να αναφέρουμε ότι σε πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο ο περιφερειάρχης κ. Νίκας εισηγήθηκε την κάλυψη του ελλείμματος από τους μετόχους χωρίς την αλλαγή επί του ποσοστού των μετοχών 50% η περιφέρεια και 50% η ΠΕΔ. Στην περίπτωση που αρνηθεί η ΠΕΔ, το ποσό θα το καλύψει η περιφέρεια.

Την πρόταση αυτή καταψήφισε η ΠΕΔ ομόφωνα ύστερα από εισήγηση του κ. Καμπόσου, ο οποίος μετά το πέρας της συνεδρίασης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

Η ΠΕΔ δεν έχει καμία συμμετοχή στο έλλειμμα γιατί δεν έκαναν καμία δουλειά, έτσι δεν θα βάλουμε χρήματα. Αν έχουν προβλήματα η νυν περιφερειακή αρχή με την προηγούμενη να τα λύσουν εκεί που πρέπει να τα λύσουν

Όσον αφορά το έλλειμμα ο κ. Καμπόσος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει στην «Πελοπόννησος Α.Ε», αλλά υπάρχει ένα τυπικό διαδικαστικό θέμα που αν φτάσει στα δικαστήρια θα δοθούν οι απαντήσεις.

Η ΠΕΔ αποφάσισε ότι δεν προτίθεται να βάλει ούτε ένα ευρώ, ούτε να εκχωρήσει μετοχές, προτείνοντας όποιοι βάλουν τα χρήματα  να πάρουν προνομιακές μετοχές χωρίς ψήφο.

Χρήματα δεν χάθηκαν από το ταμείο και η περιφέρεια να καλύψει τις υποχρεώσεις που τρέχουν

Να αναφέρουμε ότι την Πέμπτη θα γίνει το διοικητικό συμβούλιο της «Πελοπόννησος Α.Ε» προκειμένου να συζητηθεί η βιωσιμότητα της επιχείρησης.

Μην αγγίξει κανένας το 50% της ΠΕΔ στην «Πελοπόννησος Α.Ε» γιατί αυτό είναι αιτία πολέμου μεταξύ των δύο πλευρών, είπε κλείνοντας ο κ. Καμπόσος.

από το ArcadiaPortal.gr

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια