ΑρχικήΑΡΘΡΑΕΤΕ ΔΕΗ: Όταν οι πολίτες θαυμάζουν, οι Κυβερνήσεις αναγνωρίζουν...

ΕΤΕ ΔΕΗ: Όταν οι πολίτες θαυμάζουν, οι Κυβερνήσεις αναγνωρίζουν…

Η ΕΤΕ Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ αισθάνεται για μια ακόμη φορά υπερήφανη για τον εξαιρετικό επαγγελματισμό που επέδειξαν τα μέλη της, οι συνάδελφοι εναερίτες τεχνικοί, οι οποίοι αντιμετώπισαν με αυταπάρνηση τόσο τα καιρικά φαινόμενα όσο και τον δυσθεώρητο όγκο εργασιών και βλαβών που προ-κλήθηκαν στο Δίκτυο.

Οι εναερίτες τεχνικοί δεν ήταν όμως οι μόνοι ΗΡΩΕΣ που κλήθηκαν να συνδράμουν σε αυτές τις δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες. Ήταν και οι συνάδελφοι στα Ορυχεία, στα εργοστάσια Παραγωγής, στον ΑΔΜΗΕ, οι οποίοι έδωσαν την ψυχή τους ο καθένας από το πόστο του, ώστε να αντιμετωπίσουν αυτές τις δυσμενείς καταστάσεις που προκλήθηκαν!

Η ΕΤΕ Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ, εκφράζει καθημερινά την υποστήριξή της στους συναδέλφους και την ανησυχία της, γιατί έχει επίγνωση του έργου που επιτελούν, των συνθηκών που λειτουργούν, των ειδικών καταστάσεων που αντιμετωπίζουν, των δυσκολιών και των κινδύνων που ενέχουν, την έλλειψη ικανού αριθμού τεχνικών που θα αντιμετώπιζαν στο μισό του χρόνου όχι μόνο τα έκτακτα αλλά κυρίως τα καθημερινά προβλήματα που δημιουργούνται και δεν περιμένουν από την όποια κακοκαιρία για να το επιβεβαιώσουν, ή να τους αποδοθούν συγχαρητήρια.

Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον οι βασικές δραστηριότητες του ΔΕΔΔΗΕ όπως βλάβες, μελέτες και οπτική – θερμική επιθεώρηση δικτύων, να επανέλθουν αποκλειστικά στο μόνιμο προσωπικό, βάζοντας την αξιοπιστία του δικτύου σε πρώτη προτεραιότητα, δίνοντας οριστικό τέλος στην απαξίωσή του και προσφέροντας στους πολίτες έγκαιρες και ποιοτικές υπηρεσίες.
Η ΕΤΕ Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ αναμένει, πέρα από τα ευχολόγια, τα χειροκροτήματα και τον θαυμασμό, από τη Διοίκηση και την Κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να αδράξει την ευκαιρία και να πραγματώσει άμεσα τις προσλήψεις που απαιτούνται και να αποκαταστήσει τις διαχρονικές αδικίες που έχουν υποστεί όλοι οι συνάδελφοι αλλά ειδικότερα η κατηγορία των Τ4.

Τέλος προσμένουμε εν όψει της ΣΣΕ που επίκειται, να αποδώσουν έμπρακτα όσα η Πολιτεία, η Πολιτική Προστασία και η Κοινωνία έχουν ήδη αναγνωρίσει.
Αυτή η “Μήδεια” ας καταρρίψει τον μύθο και ας σώσει τα παιδιά της, ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια