ΑρχικήΑΡΘΡΑΕΤΕ ΔΕΗ: Το σύστημα αξιολόγησης προσωπικού δημιουργεί σοβαρά προβλήματα

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΕΤΕ ΔΕΗ: Το σύστημα αξιολόγησης προσωπικού δημιουργεί σοβαρά προβλήματα

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Το νέο σύστημα αξιολόγησης στη ΔΕΗ είναι γεγονός. Πρόσφατα βγήκαν οι νέες βαθμολογίες και ο καθένας με προσωπικούς κωδικούς μπορεί να ενημερωθεί για την εξέλιξη του μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, πριν την εφαρμογή του με βαρύγδουπες ανακοινώσεις και δηλώσεις το παρουσίασε ως καινοτόμο σύστημα αξιολόγησης, προϊόν αναλυτικής και συστηματικής δουλειάς των αρμόδιων στελεχών της ΔΑΝΠΟ, με την καθοδήγηση του Γεν. Δ/ντή και του εαυτού του προσωπικά και ένα εργαλείο το οποίο θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της Εταιρείας έχοντας ως πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο του, το Ανθρώπινο Δυναμικό.

Δυστυχώς, η υλοποίηση των σχεδιασμών καρεκλοκένταυρων στελεχών απέχουν κατά πολύ από την πραγματικότητα. Στην πράξη αποδεικνύεται ότι στο μεσοκατώτατο προσωπικό, στο προσωπικό της πρώτης γραμμής αποτελεί μέσο όχι βελτίωσης αλλά μέσο διαχωρισμού του προσωπικού σε αρεστούς και μη, σε υπάκουους στην εργοδοτική αυθαιρεσία, στη δημιουργία κατά τόπους «τσιφλικιών» προϊσταμένων.

Η μεγάλη μείωση βαθμολογιών που καταγγέλθηκε από μέλη μας, ευελπιστούμε ότι είναι προϊόν μη σωστής εκπαίδευσης των βαθμολογητών οι οποίοι δεν γνώριζαν την βάση της βαθμολογίας και όχι μια προσπάθεια εσκεμμένης μείωσης του μισθολογικού κόστους προς συγκεκριμένες κατηγορίες προσωπικού και δημιουργίας μηχανισμού ελέγχου των συγκεκριμένων κατηγοριών.

Παρατηρείται επίσης το φαινόμενο, μέλη Τ.Δ.Ε. να έχουν ιδιαίτερα χαμηλή βαθμολογία.
Η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ δηλώνει προς τους διοικούντες, πως δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση την παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης των στελεχών μας, στις περιπτώσεις που παρατηρείται αυτό.
Καλούμε την Διοίκηση να επανεξετάσει την εφαρμογή του συστήματος αξιολόγησης και να διορθώσει τα «κακώς κείμενα».
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Are you human? Please solve:Captcha


Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img
spot_img

Δήμος Μεγαλόπολης: Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση ογκωδών απορριμμάτων, χόρτων και κλαδιών

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μεγαλόπολης, καλεί τους πολίτες να συμβάλλουν ενεργά στη διατήρηση...

Τατούλης: Ο «Μητσοτακισμός» διαλύει την Αυτοδιοίκηση – Καταγγελία για συγκέντρωση εξουσίας σε ολιγομελείς επιτροπές

 Ο «Μητσοτακισμός» διαλύει την Αυτοδιοίκηση! Όχι στην εκχώρηση αρμοδιοτήτων του Περιφερειακού Συμβουλίου σε ολιγομελείς επιτροπές! Την...

Ιστορική πρωτιά για τον Δήμο Μεγαλόπολης – Πρώτος Δήμος στην Ελλάδα στο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας με εξασφάλιση της μέγιστης χρηματοδότησης των 3.000.000 ευρώ

Απόφαση Ένταξης υπ' αριθ. πρωτ. 199462/28-07-2026 – ΑΔΑ: ΕΡ614653ΠΓ-46Λ Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για...

Σύλλογος Καμάρας: Δεν θα γίνουν εκδηλώσεις σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του Νικήτα Δημόπουλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Καμάρας, συνήλθε σε συνεδρίαση, λόγω της...

Φωτιά κοντά στα διόδια της Βελιγοστής – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις (pics,vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή κοντά στα διόδια της Βελιγόστης, στον...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img