Kafeneio.gr- Banner 728x180
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕντός έδρας ήττα στον α’ ημιτελικό ο Πολύβιος 57-70 από τον ΓΣ...

Εντός έδρας ήττα στον α’ ημιτελικό ο Πολύβιος 57-70 από τον ΓΣ Γαργαλιάνων

Η διαδικασία των play-off της Α1 τοπικής κατηγορίας ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης (25/05) και ο Πολύβιος ΑΕΜ κλήθηκε να αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο της Μεγαλόπολης τον ΓΣ Γαργαλιάνων. Ένα ματς που έβρισκε σε πλεονεκτική θέση την Αρκαδική ομάδα με πλεονέκτημα έδρας και 2-0 στις νίκες. Αν και ο Πολύβιος χρειαζόταν μόνο μια νίκη για την πρόκριση στους τελικούς, τελικά δεν τα κατάφερε αφού ηττήθηκε με σκορ 57-70 από τον ΓΣ Γαργαλιάνων.

Η ομάδα της Μεσσηνίας φάνηκε πιο αποφασιστική σ’ αυτό το ματς και σε σημαντικό βαθμό πιο διαβασμένη σε σημαντικά χρονικά διαστήματα της αναμέτρησης, κυρίως στο β’ και γ’ δεκάλεπτο. Οι παίκτες του Αντώνη Κούτρη έδειξαν αρκετά πάθος μην έχοντας άλλωστε περιθώρια για ήττα, κράτησαν τον Πολύβιο των 67,5 πόντων ανά ματς στους 41 πόντους στα τρία πρώτα δεκάλεπτα και στους 57 πόντους στο συγκεκριμένο ματς και έφτασαν στην δίκαιη επικράτηση.

Μεγάλη συνεισφορά στην επίθεση για τους νικητές είχε ο Καλεμτζάκης που σταμάτησε στους 23(4) πόντους, αλλά και ο πολύπειρος Βούλγαρης με 15 πόντους και πολλές κερδισμένες «μάχες» απέναντι στους αντίπαλους ψηλούς. Η ήττα για τον Πολύβιο δεν είναι «καταστροφική» αφού διατηρεί προβάδισμα στις ήττες με 2-1 και ακόμη και με ήττα την Κυριακή στους Γαργαλιάνους, μπορεί να διεκδικήσει σε πέμπτο ματς την πρόκριση στη Μεγαλόπολη.

Σε κάθε περίπτωση η «μάχη» παραμένει «ζωντανή» για την πρόκριση στο συγκεκριμένο ημιτελικό, καθώς πολλοί πίστευαν ότι μετά το εντυπωσιακό σερί του Πολύβιου στην κανονική διάρκεια, θα μπορούσε να τελειώσει με νίκη την υπόθεση πρόκριση στους τελικούς από το απόγευμα της Τετάρτης.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης | 25/05/2022 (18:00).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστόπουλος, Τσιμπούρης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-17 (Α’), 29-33 (Β’), 41-51 (Γ’), 57-70 (Δ’).
ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΑΕΜ (Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Γεωργαντάς): Ανδριόπουλος, Τζιουβέλης 16(1), Τρυφωνόπουλος 10, Θεοδωρόπουλος 4(1), Κωτσόπουλος, Σιαμπής, Γεωργανάς 12, Σιαμπάνης 2, Κυριακόπουλος 11, Κουτίβας 2.
ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ (Αντώνης Κούτρης): Λαφτσίδης 9, Τσαγκάρης, Γιαννόπουλος 9, Τσαγκάνης 8, Καλεμτζάκης 23(4), Αναστασόπουλος 4, Σίδερης 2, Βούλγαρης 15.

από το contraepithesi.gr

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,831ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια