ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔόξα Μεγαλόπολης - Πανθυρεατικός 0-0 (Video)

Δόξα Μεγαλόπολης – Πανθυρεατικός 0-0 (Video)

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στην Δόξα Μεγαλόπολης και τον Πανθυρεατικό, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλου Αρκαδίας. Στις 4 Φεβρουαρίου ο επαναληπτικός στο Άστρος.

Οι γηπεδούχοι είδαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τον Νίκο Λυμπερόπουλο να βγαίνει αναγκαστική αλλαγή λόγω τραβήγματος στον δικέφαλο, ένας παίχτης βαρόμετρο για την ομάδα της Μεγαλόπολης που λογικά θα ασκούσε μεγαλύτερη πίεση στην άμυνα του Πανθυρεατικού. Όσον αφορά το θέμα των φάσεων και οι δυο ομάδες δυσκολευόντουσαν να πατήσουν περιοχή και έτσι προσπαθούσαν με μακρινά σουτ. Το παιχνίδι πήγε να ξεφύγει λίγο, όταν σε μια φάση όπου ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με έναν αμυντικό του Άστρους και στην συνέχεια ο Γ. Μπάρλας δεν είδε τον αντίπαλο του που ήταν πεσμένος στο έδαφος και συνέχισε την φάση, με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τους παίκτες της Δόξας. Ευτυχώς παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και έληξε το θέμα αμέσως. Η πιο σημαντική φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν για την Δόξα λίγο πριν ο διαιτητής της αναμέτρησης στείλει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια. Ο Παπαδόπουλος που είχε περάσει στην θέση του Νίκου Λυμπερόπουλου έβγαλε μια ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, με τον Πέπα να προλαβαίνει να τσιμπήσει την μπάλα πάνω από τον Σακελλαρίου, όμως δεν βρήκε στόχο και πέρασε αρκετά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός ανέβηκε και οι δύο ομάδες έδειξαν καλύτερο πρόσωπο. Ο Πανθυρεατικός είχε την κυκλοφορία της μπάλας, όμως η Δόξα ήταν αυτή που με αντεπιθέσεις δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Η μεγαλύτερη –μακράν της δεύτερης- φάση του αγώνα ανήκε και πάλι στον Δόξα, με τον Δρόσο να σπαταλάει μια απίστευτη ευκαιρία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Όσο περνούσε ο χρόνος ο Πανθυρεατικός, τραβήχτηκε πιο πίσω με σκοπό να μην δεχτεί γκολ, αυτό έδωσε χώρο στους γηπεδούχους που είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν. ‘Όπως η φάση του Παπαδόπουλου που κοντρόλαρε ωραία την πάσα του Δημήτρη Λυμπερόπουλου, έκανε και το σουτ αλλά ο αμυντικός του Πανθυρεατικού με προβολή, σταμάτησε την πορεία την μπάλας που ήταν προς το τέρμα και την έστειλε κόρνερ. Στο τέλος του αγώνα έγιναν και 3 φάσεις που εξόργισαν και τους φίλους της Δόξας αλλά και αυτούς του Πανθυρεατικού. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι και στην συνέχεια και φάουλ στα ώρια της περιοχής, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας. Στην συνέχεια της φάσεις ο Πανθυρεατικός βγήκε στην αντεπίθεση, έγινε η μπαλιά προς τον επιθετικό που ήταν φανερά σε θέση οφ σαιντ, ο οποίος με την σειρά του άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και να την πάρει ο συμπαίκτης του που ήταν σε κανονική θέση.

Δόξα Μεγαλόπολης:Δημητρέλης, Αθανασιάδης, Λαλιώτης, Μοσχίδης, Σβερκούνος, Αντώνακας, Δρόσος, Pepa, Μήτσης, Λυμπερόπουλος Ν., Λυμπερόπουλος Δημ.

Πανθυρεατικός:Σακελλαρίου, Μπάρλας Β., Μπάρλας Γ., Σακελλαράκης, Αδάμης Δ., Καπράνος, Χαρμπαλής, Αδάμης Ι., Δημάκος, Σαμαρτζής, Αγγελόπουλος.
Video από το ArcadiaPortal:

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια