ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΑΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΓΟΥΠΑΤΑ ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ...

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΓΟΥΠΑΤΑ ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον δρόμο  Γούπατα – Άκοβος , ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας. Συγκεκριμένα για να γίνει αποκατάσταση των ζημιών  από τις πρόσφατες κατολισθήσεις θα κλείσει ο δρόμος για ένα μήνα περίπου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει στην  επαρχιακή οδό  Μεγαλόπολης – Ακόβου και ειδικότερα από την χ/θ 26,700 μέχρι και πεντακόσια (500) μέτρα από αυτό το σημείο (πριν του οικισμού Γουπάτων)

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

1. Την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της Επ.Ο. Μεγαλόπολης – Ακόβου και ειδικότερα από την χ/θ 26,700 μέχρι και πεντακόσια (500) μέτρα από αυτό το σημείο (πριν του οικισμού Γουπάτων), με σκοπό την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, λόγω φθοράς που έχει υποστεί το οδόστρωμα στο παραπάνω σημείο (καθίζηση μήκους 60,5 μ. πλάτους 4,0 μ και βάθους 1,0 μέτρου).
– Η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση θα διαρκέσει, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης του οδοστρώματος, η οποία εκτιμάται σε έναν (1) μήνα από σήμερα.
= Η κυκλοφορία των οχημάτων προς τα αποκλεισθέντα σημεία και τις Τ. Κ. Άκοβου, Λεπτινίου κ.α., θα διεξάγεται μέσω της Επ.Ο. Μεγαλόπολης – Δυρραχίου (μέσω Τ. Κ. Γιανναίων).

2. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται υπό τις κατωτέρω προϋποθέσεις :
– Η Δ-νση Τεχνικών Έργων Π. Ε. Πελοποννήσου και το Α. Τ. Μεγαλόπολης, υποχρεούται καθόλη τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, να τοποθετούν και συντηρούν την κατάλληλη οδική σήμανση, με σκοπό την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 και 10 του Ν.2696/99 (Κ.Ο.Κ.)

3. Οι παραβάτες της παρούσας, η εκτέλεση της οποίας ανατίθεται στους αστυνομικούς, τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ( Ν. 2696/1999 ΦΕΚ 57- Α’), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

4. Η παρούσα να δημοσιευθεί στις τοπικές εφημερίδες και να ανακοινωθεί από τα τοπικά Ραδιοτηλεο-πτικά μέσα, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 109 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας .-

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ
ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
792ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ