ΑρχικήΑΡΘΡΑΔιακοπή κυκλοφορίας και στα 2 ρεύματα της Εθνικής Οδού Τρίπολης-Μεγαλόπολης το βράδυ...

Διακοπή κυκλοφορίας και στα 2 ρεύματα της Εθνικής Οδού Τρίπολης-Μεγαλόπολης το βράδυ της Τετάρτης 17 Μαρτίου

Διακοπή της κυκλοφορίας και στα 2 ρεύματα της Εθνικής Οδού Μεγαλόπολης Τρίπολης , θα γίνει από την Τετάρτη 17 Μαρτίου στις 23:00 έως την Πέμπτη 18 Μαρτίου στις 05:00 το πρωί. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει από τον κόμβο Μεγαλόπολης έως τον κόμβο Νότια Τρίπολη και η για το διάστημα αυτό τα οχήματα θα κινούνται από την παλιά εθνική οδό.

Η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο «Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη» και στις δύο κατευθύνσεις, στο τμήμα από τον Α/Κ Νότιας Τρίπολης έως και τον Α/Κ Μεγαλόπολης».

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ αποφασίζει:

1. Τις παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη και ειδικότερα: από την χ/θ 166,3 (Α/Κ Νότιας Τρίπολης) έως και την χ/θ 188,2 (Α/Κ Τρίπολης Μεγαλόπολης).

– Από την Τετάρτη (17/03/2021) και ώρα 23.00 έως την Πέμπτη (18/03/2021) και ώρα 05.00΄, ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Νότιας Τρίπολης έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Μεγαλόπολης (χ/θ 166,3 έως χ/θ 188,2) και στις δύο κατευθύνσεις.

– Καθ΄ όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις θα εκτρέπεται στην (Παλαιά) Εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας.

– Για τις ανάγκες της εκτροπής απαιτούνται ρυθμίσεις στους εξής Ανισόπεδους Κόμβους:
α. Νότιας Τρίπολης ( απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίου ρεύματος στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην Παλαιά Εθνική οδό)
β. Αθήναιου ( απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίου ρεύματος και στις δύο κατευθύνσεις).
γ. Μεγαλόπολης ( απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίου ρεύματος στην κατεύθυνση προς Αθήνα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην Παλαιά Εθνική οδό ).
Σε περίπτωση που οι προγραμματισμένες εργασίες και οι ανάγκες κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω της διεξαγωγής τους λήξουν πριν από τις 05.00΄ της Πέμπτης (18/03/2021), το τμήμα του Αυτ-μου από τον Α.Κ. Τρίπολης Νότια ως τον Α.Κ. Μεγαλόπολης, θα δοθεί νωρίτερα στην κυκλοφορία.

2. Η Τεχνική εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. υποχρεούται σε όλη τη διάρκεια των εργασιών να τοποθετεί και να συντηρεί, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία την Πρότυπη Τεχνική Προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων έργων και
τα Εγχειρίδια Λειτουργίας, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες καθώς επίσης και να λαμβάνει όλα τα μέτρα που απαιτούνται, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, σύμφωνα με τα ανωτέρω και το άρθρο 9 του Ν. 2699/99 (ΚΟΚ). Επιπρόσθετα, οφείλει να ενημερώνει έγκαιρα τους χρήστες, με κάθε πρόσφορο μέσο (Μ.Μ.Ε., ιστότοπο της, εισπράκτορες διοδίων κ.λ.π.) για την ισχύ των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

3. Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Φ.Ε.Κ. τ. Α΄- 57 /23-3-1999), ως τροποποιήθηκε με το Ν. 3542/2007 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.»

4. Η παρούσα να δημοσιευθεί στις Τοπικές εφημερίδες, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 109 του Κ.Ο.Κ. και να ανακοινωθεί από τα τοπικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα και να αναρτηθεί στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν.3861/2010 (Φ.Ε.Κ. τ. Α΄- 112 /13-7-2010).

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια