ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Μέσα από την αλληλογραφία της Πανελλαδικής Ένωσης Τριτέκνων με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Μητσοτάκη Κυριάκο, προκύπτει ότι υπάρχει δέσμευση του Υπουργού για το θέμα της διαθεσιμότητας και των μετακινήσεων – μετατάξεων κατά προτεραιότητα των τριτέκνων.

Διαβάστε παρακάτω την σχετική ενημέρωση από την ένωση….

………………………………………

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ

(2θμιο σωματείο με Απόφ. Πρωτοδικείου 125/2010)

115 22 Μακρυνίτσης 9,ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑΙ

Τηλ.:6944161115 e-mail:pespo3t@yahoo.gr Αθήνα 20-8- 201

Σε συνέχεια της σημερινής μας επιστολής προς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Μητσοτάκη Κυριάκο και την οποία σας είχαμε κοινοποιήσει, σας γνωρίζουμε ότι ο κος Υπουργός άμεσα και προς τιμή του,επικοινώνησε σήμερα(16:50) με τον Γεν. Γραμματέα της ΠΕΣΠΟ3Τ και μας διαβεβαίωσε κατά τον πιό σαφή και κατηγορηματικό τρόπο προφορικά και θα ακολουθήσει πολύ σύντομα και έγγραφη τοποθέτηση ότι οι τρίτεκνοι ναι μεν δεν εξαιρούνται από την Διαθεσιμότητα αλλά κατά προτεραιότητα θα μετακινηθούν-μεταταχθούν.

Θα υπάρξουν εισοδηματικά κριτήρια και τα οποία πολύ σύντομα για αυτά θα εκδοθεί σχετική υπουργική απόφαση. Του ζητήσαμε με έμφαση τα εισοδηματικά κριτήρια να μην είναι χαμηλά κια βεβαίως επουδενί να έιναι αυτά που έχουν έρθη στο φώς της δημοσιότητας. Επίσης μας τόνισε ότι δεν υπήρξε από πλευράς του ούτε μια στιγμή μη τήρηση της σχετικής ψηφισθείσας διατάξεως και δεν δέχεται το ορισμένους χαρακτηρισμούς της σχετικής επιστολής μας και ένας ακόμη ενισχυτικός λόγος ως τρίτεκνος γνωρίζει τις δυσκολίες και τον καθημερινό αγώνα των τριτέκνων ώστε να παραδώσουν στην Πολιτεία σωστούς και χρήσιμους πολίτες.

Δεχόμασθε ότι πιθανώς η χροιά και το ύφος κάποιων εκφράσεων της προηγούμενης μας επιστολής να ήταν σκληρές, όμως ο πόνος, η αγωνία και το αβέβαιο και ζοφερό μέλλον που προδιαγράφεται επάνω στις τρίτεκνες οικογένειες από τα μέχρι σήμερα επώδυνα και δυσανάλογα βάρη που έχουν επωμισθεί από τα Μνημόνια δεν μας επιτρέπουν να εφησυχάζουμε.Οι τρίτεκνες οικογένειες έχουν φτάσει στα όρια αντοχής τους.Δεν είναι αποδεκτό να συνεχίζει η Κυβέρνηση να τις τιμωρεί και να μην λαμβάνει ουσιαστική μέριμνα και φροντίδα.

Τέλος του ζητήσαμε συνάντηση μαζί του και δέχθηκε με ευχαρίστηση.Ο χρόνος θα καθορισθεί σύντομα σε συνεννόηση με τον Διευθυντή του Υπουργικού του Γραφείου κ.Μελιτσιώτη. Αναμένουμε την έκδοση της σχετικής εγκυκλίου-υπουργικής αποφάσεως. Σαφέστατα δεχόμασθε τις ξεκάθαρες τοποθετήσεις του κου Υπουργού και δεν έχουμε κανένα απολύτως ενδοιασμό να δεχθούμε ότι ο τόνος ορισμένων λέξεων μας να ήταν ΄΄δραματικός΄΄ αλλά η κατάσταση την οποία βιώνουν οι τρίτεκνες οικογένειες είναι ακόμη πιό τραγικές σκληρές.

Προς Διευθυντή Γραφείου Υπουργού Διοικτκης Μεταρρύθμισης κο Μελιτσιώτη κοινοποιούνται οι δύο συνημμένες επιστολές μας.

Η Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Παπαδοπούλου Γαρυφαλλιά                                   Σταύρος Πουρτουλίδης

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,351ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια