ΑρχικήΑΡΘΡΑΔημοτική Χορωδία "Πυλάδης" - Οι συμμετοχές σε εκδηλώσεις

Δημοτική Χορωδία “Πυλάδης” – Οι συμμετοχές σε εκδηλώσεις

Συμμετέχοντας η Δημοτική μας Χορωδία το καλοκαίρι που διανύουμε σε εκδηλώσεις εντός και εκτός του Δήμου μας είναι καλό να σταθούμε σε δύο από αυτές λόγω και του φιλανθρωπικού τους χαρακτήρα.

Αρχικά στις 18 Ιουνίου είχαμε την τιμή να είμαστε προσκεκλημένοι της “ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ” Καλαμάτας λαμβάνοντας μέρος στην καλοκαιρινή της εκδήλωση συμβάλλοντας έτσι κι εμείς τόσο με την παρουσία μας, όσο και με την οικονομική μας ενίσχυση στο πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρει αυτός ο Εθελοντικός μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας για την Μητέρα και το Παιδί.

Στις 10 Ιουλίου η Δημοτική μας Χορωδία συμμετείχε στο Χορωδιακό Φεστιβάλ φιλοξενούμενη του Χορευτικού και Λαογραφικού Συλλόγου Άσσου Κορινθίας “Η ΡΕΑ” στα πλαίσια των τριήμερων εκδηλώσεων του, όπου εκεί συμβάλλαμε και οικονομικά στον κουμπαρά ενίσχυσης του “Ευθύμειου Κέντρου” για παιδιά με ειδικές ανάγκες στην Κόρινθο.

Σαν μέλη της Δημοτικής Χορωδίας Μεγαλόπολης “Πυλάδης” νιώθουμε πολύ τυχεροί, που ήμασταν παρόντες σε αυτές τις εκδηλώσεις, που είχαν φιλανθρωπικό χαρακτήρα κι έτσι μπορέσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ο καθένας μας ξεχωριστά, να δείξουμε την κοινωνική μας ευαισθησία, την διάθεση εθελοντισμού να συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους ενέργειες και να αναδείξουμε την κοινωνική κι ανθρώπινη πλευρά αυτών των εκδηλώσεων.

Είναι καλό να υπάρχει και κοινωνικός χαρακτήρας σε κάθε είδους πολιτιστικό γεγονός και εμείς σαν Δημοτική Χορωδία Μεγαλόπολης “Πυλάδης” θα είμαστε αρωγοί και θα ενισχύουμε κάθε τέτοια προσπάθεια βάζοντας και εμείς το λιθαράκι μας για ένα καλύτερο κόσμο, γιατί ……

“ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ”.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια