ΑρχικήΑΡΘΡΑΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. ΔΡΑΚΟΣ : Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας – ΕΠΑΜ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. ΔΡΑΚΟΣ : Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας – ΕΠΑΜ

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα:
Γεννήθηκα το 1986 και μεγάλωσα στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας απ’ όπου αποφοίτησα από το ενιαίο λύκειο. Σπούδασα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στη Σχολή Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών και εργάζομαι από δεκατεσσάρων ετών σε διάφορες εργασίες στον ιδιωτικό τομέα, είτε ως ελεύθερος επαγγελματίας είτε ως υπάλληλος, στη Μεγαλόπολη.

Το 2015 έφυγα προς εύρεση εργασίας και απο τότε ζω και εργάζομαι στη Νέα Ιωνία Αττικής όπου έκανα και την οικογένειά μου.
Από τις αρχές των μνημονίων το 2010, στρατεύτηκα στον αγώνα της ενημέρωσης ενάντια στην προπαγάνδα εξαπάτησης και κατασυκοφάντησης του Ελληνικού λαού από ξένα και εγχώρια Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Έναν άνισο αγώνα που με την περισσότερη συνέπεια υπηρέτησε το ΕΠΑΜ και ο πρόεδρός του ο Δημήτρης Καζάκης.

Γιατί ζητάμε την ψήφο σας:
Γιατί υπηρετούμε τον αγώνα για την ανατροπή αυτού του άθλιου καθεστώτος κατοχής που βιώνει η πατρίδα μας, με απόλυτη αφοσίωση και συνέπεια από την ίδρυσή μας το 2011 ως σήμερα.
Γιατί έχουμε άμεσα εφαρμόσιμες ρεαλιστικές προτάσεις για την έξοδο της χώρας και του λαού μας από την τροχιά θανάτου που μας έχει επιβληθεί. Προτάσεις που μπορεί να εφαρμόσει μια πραγματικά Δημοκρατική – Πατριωτική κυβέρνηση χωρίς να εξαρτάται από κανέναν. Και όλοι οι υποψήφιοι του ΕΠΑΜ έχουν δεσμευτεί νομικά να τις εφαρμόσουν εντός τριμήνου σε περίπτωση συμμετοχής τους σε κυβέρνηση.

(Δες https://www.epamhellas.gr/nomikh-desmeush/ )

Γιατι έχουμε δεσμευτεί να καθίσουν στο σκαμνί και να δικαστούν επί εσχάτη προδοσία όλοι οι δωσίλωγοι που με τις υπογραφές τους παρέδωσαν ολοκληρωτικά τη χώρα στους δανειστές και να μην ισχύσει καμιά από τις υπογραφές τους.

Η μήνυση-έγκληση έχει κατατεθεί από 5-Φεβ-2018 με άριστη νομική τεκμηρίωση (Δες
https://www.epamhellas.gr/mhnysh-epi-esxath/) και με την είσοδό μας στη βουλή θα απαιτήσουμε άμεση εξέτασή της και θα ανοίξουμε το δρόμο στο λαό για να την επιβάλλει πολιτικά.

Φορέας του δικαίου σε αυτή τη χώρα είναι ο κυρίαρχος λαός, δεν είναι ούτε οι δανειστές ούτε κάποιοι υπερεθνικοί “θεσμοί”. Αρκεί να πάρουμε τις αποφάσεις μας σαν Λαός για να κάνουμε πράξη αυτό που εμείς ορίζουμε ως δημόσιο ή εθνικό συμφέρον.

Η εκλογική συνεργασία δείχνει τη συνέπεια με την οποία υπηρετούμε τον αντικατοχικό-
αντιμνημονιακό αγώνα όλα τα κόμματα του κοινού ψηφοδελτίου. Δείχνει ότι δεν αρκούμαστε να καταγγέλλει ο καθένας από τη γωνιά του, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε πράξη αυτό που λέμε, βάζοντας στην άκρη τις διαφορές μας και προτάσσοντας το κοινό πρόταγμα:
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ
τηλέφωνο 6970615893 email: drakosdaf@gmail.com

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια