ΑρχικήΑΡΘΡΑΔΕΔΔΗΕ Μεγαλόπολης: 4 άτομα απέμειναν να φροντίζουν για την ηλεκτροδότηση ...

ΔΕΔΔΗΕ Μεγαλόπολης: 4 άτομα απέμειναν να φροντίζουν για την ηλεκτροδότηση όλης της περιοχής!!

Ο Δήμος Μεγαλόπολης εκτείνεται σε μια  πολύ μεγάλη απόσταση , από το Δυράχι μέχρι τον Ατσίχολο και το Κοτύλιο, από τους Χράνους μέχρι τις Βίγλες και τον Αναβρυτό.

Η πόλη της Μεγαλόπολης , πάνω από 60 κοινότητες, ποιμνιοστάσια, βιομηχανικές μονάδες, τουριστικοί προορισμοί και χιλιάδες μέτρα δικτύων ηλεκτροδότησης.

Και σε όλες αυτές τις περιοχές , φροντίζουν να  κρατάνε σε ομαλή λειτουργία το δίκτυο ηλεκτροδότησης , 2-3 τεχνίτες μόνο του ΔΕΔΔΗΕ με τον εργοδηγό τους!

Γράφω αυτό το άρθρο γιατί πολλές φορές όλοι μας θεωρούμε κάποια πράγματα δεδομένα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου. Η περιοχή της Μεγαλόπολης περνάει ακόμα μια μεγάλη κακοκαιρία με χιόνια , πάγους και πολικές θερμοκρασίες παντού.

Παρόλα αυτά η σωστή συντήρηση και η γρήγορη επέμβαση αυτών των λιγοστών ‘προνομιούχων Δεητζήδων’ έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση. Στην κυριολεξία 2-3 τεχνίτες έχουν απομείνει στην Μεγαλόπολη και πρέπει ανα πάσα στιγμή να είναι διαθέσιμοι να τρέξουν να επαναφέρουν το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας στους συμπολίτες τους.

Η κεντρική διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ τους έχει ξεχάσει , όπως και σε πολλές άλλες περιοχές. Ξεχασμένοι είναι και από την Πολιτική ηγεσία αφού κανείς δεν νοιάστηκε ποτέ αν φτάνουν τα άτομα και αν πρέπει να στελεχωθεί το συνεργείο και με άλλους τεχνίτες.

Τουλάχιστον ας μην τους ξεχνάμε εμείς.

Αλεβίζος Παναγιώτης

 

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,817ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,348ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια