ΑρχικήΑΡΘΡΑΔήμος Μεγαλόπολης: Σχετικά με την αναμενόμενη εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο

Δήμος Μεγαλόπολης: Σχετικά με την αναμενόμενη εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο

Την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015 στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης οργανώνεται η μουσική εκδήλωση με αφιέρωμα στα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη στις 9.00 μ.μ. Είναι η πρώτη εκδήλωση εντός του Αρχαίου Θεάτρου μετά από περίπου 20 χρόνια. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας.

Για λόγους προστασίας του μνημείου η άδεια για την διεξαγωγή της εκδήλωσης που δόθηκε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων, δόθηκε για περιορισμένο αριθμό προσερχόμενων θεατών (400 άτομα). Γι ’αυτό από την Παρασκευή 8:00 το πρωί για όλες τις εργάσιμες ώρες μέχρι την Δευτέρα θα δίδεται σειρά προτεραιότητας στο Δημοτικό κατάστημα για όποιον ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει την εκδήλωση (μέχρι 2 θέσεις για κάθε οικογένεια και μία θέση για μεμονωμένο άτομο).

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι απαγορεύονται τα ψηλά τακούνια, το κάπνισμα, η κατανάλωση τροφών και ποτών και η απόρριψη διαφόρων αντικειμένων (σκουπίδια κλπ.) στο χώρο του θεάτρου. Επίσης δεν θα εγκατασταθεί καντίνα για την πώληση αναψυκτικών και τροφίμων και απαγορεύεται η ανάρτηση διαφημιστικών πινακίδων και η διανομή φυλλαδίων που αφορούν σε εμπορικά προϊόντα.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2791360280

Εκ του Δήμου

arxaio-theatro-synaylia

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια