ΑΡΘΡΑΔήμος Μεγαλόπολης: Εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Αθανασίου στην Καρύταινα

Δήμος Μεγαλόπολης: Εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Αθανασίου στην Καρύταινα

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Αθανασίου Αρχιεπισκόπου Χριστιανουπόλεως πραγματοποιήθηκαν στις 16 και 17 Μαΐου 2022 στην Καρύταινα.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 16 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αθανασίου με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Μεγαλόπολης και μεγάλος Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη  Μονεμβασίας και Σπάρτης  κ.κ. Ευσταθίου.

Ακολούθησε παραδοσιακό πανηγύρι στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου με δημοτικούς χορούς από το Χορευτικό Όμιλο Μεγαλόπολης, ορχήστρα και παράθεση γεύματος στους συμμετέχοντες από τον Σύλλογο Καρυτινών «Ο Κολοκοτρώνης».

Την Τρίτη 17 Μαΐου τελέσθηκε Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.

Στις  εκδηλώσεις παρευρέθηκαν: ο Βουλευτής  Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνος  Βλάσης, o Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Εμμανουήλ  Σκαντζός, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ.  Ευστάθιος Κούλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης κ. Αντώνης Κυριακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης  Σιέμπος, Παναγιώτης Μανιάτης, Ιωάννης Μπουγιούκος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Εκ του Δήμου

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. έγινε μια εκδήλωση και ο επίσημος δήμος μεγαλόπολης βγάζει μια ενημέρωση στην οποία αφιερώνει 2 γραμμές για την εκδήλωση το πανηγύρι και ολόκληρη παράγραφο για τους επίσημους που παραβρέθηκαν. 2 φωτογραφίες με τις φάτσες τους και καμία με τα παιδιά του χορευτικού που χόρευαν, με τους κληρικούς, με τους πολίτες, τίποτα! μόνο τις τα πρόσωπα τους! Συγχαρητήρια κύριοι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,797ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,341ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ