ΑρχικήΑΡΘΡΑΓ. Τρουπής: Στη Μεγαλόπολη η έδρα των γραφείων επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Γ. Τρουπής: Στη Μεγαλόπολη η έδρα των γραφείων επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας έλαβε χώρα η παρουσίαση της εκδήλωσης με θέμα τις προκηρύξεις Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων προώθησης της Επιχειρηματικότητας στις περιοχές Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΑ Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου Αναστάσιος Μουρίκης, δημοτικοί σύμβουλοι Τρίπολης, όπως ο κ. Γιάννης Κατσίρης και ο κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας κ. Βασίλης Αθανασιάδης, και ο «οικοδεσπότης» της εκδήλωσης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, ο οποίος με ένα εγκάρδιο «ευχαριστώ» προς όλους άνοιξε την εκδήλωση. 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ζήτησε από όλους, κατ’ αρχάς, να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 57 θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών, αφού η εκδήλωση συνέπεσε με τη συμπλήρωση ενός έτους από εκείνη την ημέρα.

Ο κ. Γιάννης Τρουπής, ευχαρίστησε τους διοργανωτές, αλλά και τα μέλη του Επιμελητηρίου που έδωσαν το «παρών» και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στη Μεγαλόπολη καθώς, όπως είπε, το μειονέκτημά της, δηλαδή το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων, έγινε πλεονέκτημα και της Τρίπολης και άλλων περιοχών, ενώ ανακοίνωσε ότι για λόγους ηθικής και για λόγους ουσίας, τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας που θα στηρίξουν την προσέλκυση επιχειρηματιών θα έχουν έδρα τους τη Μεγαλόπολη. Αναλυτικά, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας είπε:

«Κάναμε κάποιες παρατηρήσεις στην ΕΥΔΑΜ, αν είναι εφικτό κάποιες δυσκολίες στις προσκλήσεις να τις ξεπεράσουμε». Να ευχαριστήσουμε την περιοχή της Μεγαλόπολης, γιατί το πρόβλημα του γείτονα, γίνεται πλεονέκτημα για εμάς. Θεωρώ, κύριε Διοικητά, ότι στο μέτρο που είναι δυνατό, πρέπει να την προσέξουμε τη Μεγαλόπολη παραπάνω, για την προσέλκυση επιχειρηματιών. Η έδρα όλων των επιχειρηματικών γραφείων, ως Επιμελητήριο, θα είναι στη Μεγαλόπολη, για λόγους ουσίας, ψυχολογίας και ηθικής. Είχαμε την τιμή να κατεβάσουμε ένα πρόγραμμα με την ΕΥΔΑΜ, μαζί με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ώστε 500 άνεργοι να καταρτιστούν και να είναι έτοιμοι να εργαστούν».

από το ArcadiaPortal.gr

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,832ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια