ΑρχικήΑΡΘΡΑΒασ. Κουρουνιώτης: Και όμως υπάρχει κολωνάκι φωτισμού για δρόμο αξίας 1000 ευρώ!

Βασ. Κουρουνιώτης: Και όμως υπάρχει κολωνάκι φωτισμού για δρόμο αξίας 1000 ευρώ!

Στις δύσκολες εποχές που περνά η ανθρωπότητα λόγω του πολέμου και της ακρίβειας,  κάποιοι δεν πτοούνται και ειδικά όταν πρόκειται να κατασκευάσουν κάποιο δημόσιο έργο χωρίς να υπολογίζουν τα χρήματα του δημοσίου.

Συμμετέχοντας στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης με την παράταξη ΝΕΑ ΑΡΧΗ , με έκπληξη διάβασα την μελέτη για την «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Ο.Ε.Κ. Λεονταρίου» προϋπολογισμού 578.000 ευρώ και διαπίστωσα ότι κάποιες τιμές είναι αρκετά υπερβολικές.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος στην Οικονομική Επιτροπή είδα στην περιγραφή της μελέτης  ότι στην ομάδα Δ΄ Ηλεκτρομηχανολογικές Εργασίες υπάρχουν υπερβολικές τιμές για κολωνάκια φωτισμού led, με τιμές να φτάνουν τα 1000 Ευρώ ανά τεμάχιο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Στις εύλογες ερωτήσεις μου, ο κ. Χριστογιαννόπουλος  μας καθησύχασε όλους  λέγοντας ότι οι τιμές θα διορθωθούν στην πορεία και ότι είναι βάσει καταλόγου του Υπουργείου.

Επειδή μου φάνηκε πολύ περίεργο ρώτησα μερικές εταιρείες και πήρα ενδεικτικές προσφορές , εκεί διαπίστωσα ότι οι τιμές της αγοράς είναι 3 με 4 φορές μικρότερες.

Ερωτάται λοιπόν ο κ. Δήμαρχος:

Γιατί η μελέτη έχει τόσο μεγάλες τιμές;  Ποιος τις έβαλε στην μελέτη;  Συμφωνεί και αποδέχεται αυτή την μελέτη με τις τόσο υπερβολικές τιμές; 

Τόσο εγώ αλλά και όλα τα μέλη της παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ, θέλουμε για  άλλη μια φορά να κάνουμε γνωστό  σε κάποιους ότι είμαστε παρών και  δεν αφήνουμε το δήμο στα χέρια κάποιων να δρουν ανενόχλητοι στη σπατάλη δημοσίου χρήματος…  

Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν είμαστε ενάντια σε κάποια έργα όπως διαδίδει ο κύριος Χριστογιαννόπουλος…. Είμαστε σύμφωνοι , έστω και αν και δίνουν τη μικρότερη ανάπτυξη για την περιοχή μας!

Βασίλειος Κουρουνιώτης – Δημοτικός Σύμβουλος – Μέλος παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μήπως το υψηλό κόστος οφείλεται στο χρώμα ….των λαμπτήρων. ..?
    Σε ένα “μαγαζί πολυτελείας” δίνεται προσοχή και στην πιό μικρή λεπτομέρεια. ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,833ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια