Για την 14η αγωνιστική της Α’ Αρκαδίας ο Ηρακλής φιλοξένησε την Δόξα Μεγαλόπολης, με την ομάδα των Βερβένων να αναδεικνύεται νικήτρια με σκορ 3-2 έπειτα από τεράστια ανατροπή.
Η Δόξα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πριν καν συμπληρωθεί το 10λεπτο κέρδισε πέναλτι, με την εκτέλεση να αναλαμβάνει ο Παπαδόπουλος που άνοιξε το σκορ σε 0-1.
Δέκα λεπτά αργότερα η Δόξα βγήκε στην κόντρα και με ένα πολύ δυνατό σουτ του Nkuru διπλασίασε τα τέρματά της στο 22′ λεπτό. Ο Ηρακλής πίεσε ακόμα περισσότερο, προσπάθησε να απειλήσει όμως βρήκε μπροστά του έναν καταπληκτικό τερματοφύλακα που κράτησε το μηδέν στο ημίχρονο.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε. Ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά και μέσα σε δύο λεπτά έφτασε στην ισοφάριση με τον Γεράσιμο Ράλλιο.
Η ολική ανατροπή ήρθε στις καθυστερήσεις με ένα γκολ-ποίημα του Χάρη Τακλή που έδωσε την νίκη στην ομάδα του.
Με αυτή την νίκη ο Ηρακλής έφτασε τους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα της Μεγαλόπολης έμεινε στους πέντε.
από το ArcadiaPortal.gr










