ΑρχικήΑΡΘΡΑΑυθαίρετη κατασκευή βρήκε η Πολεοδομία έργο του Δήμου Μεγαλόπολης!

Αυθαίρετη κατασκευή βρήκε η Πολεοδομία έργο του Δήμου Μεγαλόπολης!

Τον Μάρτιο του 2022 το Καφενείο Μεγαλόπολης δημοσίευσε ένα άρθρο για τις εργασίες κατασκευής μάντρας στο νεκροταφείο Μεγαλόπολης.

Δείτε το άρθρο:

Γιατί σταμάτησαν οι εργασίες στην κατασκευή της περίφραξης του νεκροταφείου Μεγαλόπολης;

Τότε είχε γίνει γνωστό ότι υπάρχει κάποια καταγγελία ότι ο Δήμος Μεγαλόπολης δεν έχει εκδώσει την σχετική άδεια από την πολεοδομία και γιαυτό σταμάτησαν οι εργασίες. Σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο απαντώντας σε ερώτηση, ο δήμαρχος Μεγαλόπολης δήλωσε ότι ξεκίνησαν οι εργασίες στο νεκροταφείο χωρίς άδεια γιατί δεν χρειάζεται.

Χθες Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 η Πολεοδομία Μεγαλόπολης έκανε αυτοψία στο έργο και έβγαλε απόφαση, σύμφωνα με την οποία οι εργασίες που έγιναν ήταν ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ!

Συγκεκριμένα η έκθεση της Πολεοδομίας αναφέρει:

Κατά την αυτοψία που διενεργήσαμε στις 23-1-2023, διαπιστώσαμε πρόσφατη κατασκευή τοιχίου οπλισμένου σκυροδέματος μέγιστου ύψους 1,80 μ. για την περιτοίχιση του Νεκροταφείου Μεγαλόπολης, χωρίς την προηγούμενη απαιτούμενη οικοδομική άδεια της υπηρεσίας μας και ως εκ τούτου, η εν λόγω κατασκευή χαρακτηρίζεται αυθαίρετη “πολεοδομική παράβαση” σύμφωνα με το άρθρο 81 § 3.ζ του Ν. 4495/2017 (περίπτωση γι ́ κατηγορίας 3 άρθρου 96 Ν.4495/2017).

δείτε την απόφαση ΕΔΩ

Είναι πραγματικά απορίας άξιον γιατί ξεκίνησε ένα δημόσιο έργο χωρίς να έχει εκδοθεί η απαιτούμενη άδεια όπως αναφέρει η Πολεοδομία, επίσης γιατί χρειάστηκαν 11 μήνες από τότε που έγιναν οι καταγγελίες και είχαμε κάνει και την δημοσίευση του άρθρου για να κάνει αυτοψία η Πολεοδομία και να διαπιστώσει την παρανομία.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,817ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,348ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια