ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑποκατάσταση του πυρόπληκτου Κάστρου του Λεονταρίου

Αποκατάσταση του πυρόπληκτου Κάστρου του Λεονταρίου

Διοικητικό και εμπορικό κέντρο της περιοχής το Κάστρο την εποχή της Φραγκοκρατίας και έδρα του Τούρκου Πασά της Πελοποννήσου για σημαντικό χρονικό διάστημα
Εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών στον πυρόπληκτο αρχαιολογικό χώρο του κάστρου του Λεονταρίου στη ΔΕ Φαλαισίας του δήμου Μεγαλόπολης προγραμματίζει η 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων που εδρεύει στην Αρχαία Κόρινθο και για το σκοπό αυτό θα προβεί στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 2 αρχαιολόγοι, ένας μηχανικός ΤΕ με ειδίκευση στην ανακαίνιση και αποκατάσταση μνημείων, 2 συντηρητές αρχαιοτήτων και έργων τέχνης, 3 εργατοτεχνίτες και 5 ειδικευμένοι εργάτες. Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: 25ηΕ.Β.Α., Αρχαία Κόρινθος, Τ.Κ. 200 07, Ν. Κορινθίας υπόψιν Λογιστηρίου κα Κριεζή Κωνσταντίνα τηλ. επικοινωνίας: 2741031942) (από 13-02-2012 έως και 17-02-2012). Η διάρκεια της απασχόλησης του εν λόγω προσωπικού ορισμένου χρόνου, θα είναι έως 1390 ώρες και όχι πέραν της 31/12/2012.
Η μισθοδοσία των προσλαμβανομένων θα βαρύνει τις πιστώσεις του Ειδικού Ταμείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών οικονομικού έτους 2012.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια