ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ«Ανοιχτή ΕΠΣΑ» – Συνέντευξη με προτάσεις και καταγγελίες για τις εκλογές στην...

«Ανοιχτή ΕΠΣΑ» – Συνέντευξη με προτάσεις και καταγγελίες για τις εκλογές στην ΕΠΣ Αρκαδίας (video)

Η ομάδα «Ανοιχτή «ΕΠΣΑ» που κατεβαίνει στις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας έδωσε συνέντευξη τύπου την Τρίτη στην Τρίπολη.

Εκ μέρους της ομάδας μίλησε ο κ. Δημήτρης Λουκάς ο οποίος είπε ότι μιλούν για ανοιχτή ΕΠΣΑ διότι σήμερα στα γραφεία τη Ένωσης υπάρχουν «παράθυρα κλειστά και ομαδούλες, παρεούλες και ίντριγκες. Για να προσθέσει .. «Η ΕΠΣ Αρκαδίας δεν είναι σπίτι και μαγαζί κανενός. Φεύγω εγώ, έρχεσαι εσύ. Χθες έμαθα ότι προηγούμενος είχε πάει και παζάρευε τον επόμενο. Βγάλτε ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Δολώματα για τις εκλογές δεν μπορούν να θωρούνται εξυπηρετήσεις από ανθρώπους που έκλεισαν από άλλο πόστο τον κύκλο τους στην ΕΠΣΑ».  

Να σημειωθεί ότι «η συνέντευξη δόθηκε στον πραγματικό χώρο του ποδόσφαιρου, στο γήπεδο της δημοτικής αρχής, που φιλοξενούνται οι περισσότερες ομάδες της Μαντινείας, διότι δεν υπάρχει άλλο γήπεδο» όπως είπε ο κ. Λουκάς.   Την «Ανοιχτή ΕΠΣΑ» αποτελούν οι Γιάννης Αλέμης, ο Χρήστος Γκατσογιάννης, ο Σωτήρης Μπέλτσος και ο Παναγιώτης Γιαννιός και ο Δημήτρης Λουκάς. Μαζί είναι παλιός ποδοσφαιριστής ο Κώστας Μπακέας και ο Χρήστος Χατζόπουλος, καθώς και οι Κεκεκτσίδης, Νασιάκος και Σπυρόπουλος.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ   Στη συνέχεια, ο κ. Λουκάς ανάφερε: «Η προκήρυξη εκλογών αποφασίζεται στις 27 Ιανουαρίου του 2017, στις 28 Ιανουαρίου ανακοινώνονται. Στις 2 Φεβρουαρίου λέει η προκήρυξη τέλος για τα πληρεξούσια των ομάδων. Στις 4 Φεβρουαρίου τελειώνει η προθεσμία για τους υποψηφίους. Σε πέντε ημέρες μπορεί να είμαστε έτοιμοι εμείς; Στις 6/2/2017 το πρωί ανακήρυξη, ψάχνουμε την ΕΠΣΑ για να πάρουμε τους εκλογικούς καταλόγους και δεν βρήκαμε κανέναν. Στις 8/2/2017 άνοιξε η ΕΠΣΑ, ζητήσαμε τους εκλογικούς καταλόγους, αλλά δεν μας τους έδωσαν διότι είπαν ότι πρώτα θα συνεδριάσουν και θα αποφασίσουν. Με το ζόρι, χθες το βράδυ, μας τα έδωσαν χαριστικώς. Που γίνεται αυτό; Οι υποψήφιοι να μην έχουν τους εκλογικούς καταλόγους; Ζητήσαμε τα πρωτοκόλλα των σωματείων αν είναι όλα νόμιμα και μας είπαν ότι δεν μπορούμε να τα πάρουμε. Έβγαλαν την ανακοίνωση εκτός της Αναγέννηση και πέταξαν έξω τον Μπακέα κι αυτό θα το κρίνουν τα πολιτικά δικαστήρια».  

Στη συνέχεια, είπε … «Είναι ένα καταστατικό της ΕΠΣΑ που θυμίζει άλλα καθεστώτα. Ψηφίζουν εννέα και για να εκλεγούν εννέα. Που είναι γραμμένο αυτό; Αυτό δεν σας κινεί την περιέργεια; Είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια να κάνουν μόνοι τους εκλογές. …Τι μπορούν να προσφέρουν μετά από 20 χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι; Εμείς έχουμε μία προσφορά, μία εντιμότητα, μία ηθική και θέλουμε να πάμε ψηλά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Επικροτούμε βέβαια τα καλά που έχουν γίνει από τη σημερινή διοίκηση.»

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΕΠΣΑ  

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λουκάς έκανε τις εξής προτάσεις: Γήπεδο με χλοοτάπητα σε όλα τα γήπεδα της Αρκαδίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τους Δήμους. Έγινε ειδική αναφορά στα γήπεδα Τεγέας, του Αγίου Βασιλείου και Κάψια και τονίστηκε ότι θα χτυπήσουν την πόρτα και των τριών βουλευτών. Η Γορτυνία είναι χωρίς ομάδα, διότι δεν έχουν γήπεδο. Το γήπεδο της Δημητσάνας είναι ξερό. Να μειωθούν τα ποσοστά στους γιατρούς των αγώνων που είναι απαραίτητοι. Από τους παρατηρητές να υπάρχει ένα ποσοστό που θα πηγαίνει στην ΕΠΣΑ για να πληρώνονται γιατροί. Συνεργασία με ΟΠΑΠ και Στοίχημα για στολές, μπάλες και άλλο υλικό. Δεν υπάρχει ενωσιακό γήπεδο. Να επιβραβεύονται ομάδες και ποδοσφαιριστές για fair play, πρώτοι σκόρερ κλπ. Χρειάζονται γυναίκες στην ΕΠΣ Αρκαδίας, για να στηριχτεί και το γυναικείο ποδόσφαιρο. Συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Όχι απλή διαχείριση, όπως γίνεται τώρα. Το καταστατικό θα αλλάξει.

Πηγή: drt91,5.gr

[ot-video][/ot-video]

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια