ΑρχικήΒΟΥΛΕΥΤΕΣΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ : "Η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν σώζεται με τίποτα"

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ : “Η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν σώζεται με τίποτα”

Στο ράδιο 9 και στον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου μίλησε σήμερα ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος. Μεταξύ άλλων είπε ότι «η κυβέρνηση βρέθηκε μπροστά στη μεγαλύτερη γελοιοποίηση των τελευταίων ετών. Αυτοί που …
κατήγγειλαν, τις προηγούμενες κυβερνήσεις, για παραποίηση στοιχείων, τώρα καταγγέλλονται από τα στελέχη που οι ίδιοι τοποθέτησαν στην ΕΛ.ΣΤΑΤ. για παραποίηση στοιχείων. Και ζητά τώρα η κυβέρνηση Εξεταστική για τα τελευταία δέκα χρόνια. Η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου δεν σώζεται με τίποτα. Προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, ενώ η χώρα βιώνει μια τραγωδία. Θα συμφωνήσουμε στο να συσταθεί αυτή η Εξεταστική αν και γίνεται ως κίνηση αντιπερισπασμού. Επιδίωξή τους είναι το να σπιλώσουν τη χώρα και τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αυτοί που κατηγορούσαν τη ΝΔ για την απογραφή του 2004. Ελπίζω η Εξεταστική να λειτουργήσει χωρίς πολιτικές και επικοινωνιακές σκοπιμότητες και όχι με βάση τι θα πουν οι δημοσιογράφοι και τα δελτία. Να εφαρμοστεί ο κανονισμός της Βουλής.
Τον Ευ. Βενιζέλο δεν τον εξυπηρετούν οι θέσεις της Ν.Δ. και προφανώς κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια. Εμείς δεν οδηγούμε πορείες με επικεφαλής τον Α. Σαμαρά έξω από τη Βουλή. Στηρίζουμε νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για το καλό της χώρας και του λαού. Καλό θα είναι να προσγειωθεί ο Ε. Βενιζέλος στην ελληνική πραγματικότητα, αντί να σκιαμαχεί με την αντιπολίτευση. Εντός ολίγου, αναμένεται ανακοίνωση της ΝΔ για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν.»

Από το ιστολόγιο  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια