ΑρχικήΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ«Αναβρασμός» στη Μεγαλόπολη από την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου

«Αναβρασμός» στη Μεγαλόπολη από την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου

Μεγάλη ανησυχία των κατοίκων της Μεγαλόπολης έχει προκληθεί από την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου στο κέντρο υγείας Μεγαλόπολης. Το Σάββατο 24 Μαΐου το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας με καρδιακά προβλήματα έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης.

Σε επικοινωνία που είχε η οικογένεια του ασθενή με το κέντρο υγείας πληροφορήθηκε ότι δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου εκείνη τη στιγμή, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας, που λίγο αργότερα έχασε τη ζωή του, μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αγροτικό όχημα στο κέντρο υγείας, χωρίς τη συνοδεία γιατρού.

Οι κάτοικοι της περιοχής νιώθουν απροστάτευτοι καθώς αν τους συμβεί κάποιο ατύχημα έχουν τον φόβο ότι δεν θα μπορούν να μεταφερθούν στο κέντρο Υγείας άμεσα.

Σε επικοινωνία που είχε το Arcadia Portal με το κέντρο υγείας πληροφορήθηκε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο δύο οδηγοί για να καλύψουν όλες τις βάρδιες, πράγμα το οποίο δεν είναι εφικτό. Επίσης έχουν και κάποια βοήθεια από τη ΔΕΗ η οποία αναφέρει ότι πάντα κατά τη μεταφορά πρέπει να υπάρχει γιατρός, γεγονός το οποίο πολλές φορές δεν είναι εφικτό.

Δύο οδηγοί του κέντρου υγείας Μεγαλόπολης έχουν μετατεθεί στο ΕΚΑΒ και στο Ψυχιατρείο Τρίπολης αντίστοιχα.

Κάτοικοι τις περιοχής αναφέρουν ότι δεν γίνεται να πεθαίνουν στον δρόμο άδικα, λίγα μόλις μέτρα από το κέντρο υγείας Μεγαλόπολης και 15 λεπτά από το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

από το ArcadiaPortal

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια