ΑρχικήΑΡΘΡΑΌσα βλέπει η Καφετζού - Ο Μεγαλοπολίτης Ερντογάν!

Όσα βλέπει η Καφετζού – Ο Μεγαλοπολίτης Ερντογάν!

Κυριακή 10 Aπριλίου , 3 βδομάδες ακόμα για το Πάσχα των Ελλήνων. Η Καφετζού σήμερα έχει ρεπό από το φλυτζάνι και βρήκε χρόνο να γράψει μερικές αράδες για την κακόμοιρη την Μεγαλόπολη.

Είχαμε δεν είχαμε αποκτήσαμε και τον Μεγαλοπολίτη Ερντογάν που αποφάσισε ότι πρέπει επιτέλους να μπει τάξη σε αυτή την πόλη και να υπάρχει έλεγχος στο τι θα δημοσιεύεται στο διαδίκτυο. Μιλάμε για πολλά γέλια,δεν χορταίνω να βλέπω το βίντεο……..

Και χορηγός και πληρωμένος
Ξεκινάω με κάτι που σας το χρωστάω από τις Απόκριες. Διάβασα την λίστα με τους χορηγούς που ευχαριστεί ο Δήμος Μεγαλόπολης για την προσφορά στις αποκριάτικες εκδηλώσεις. Μέχρι εδώ όλα καλά. Βλέπω όμως μέσα στην λίστα κάποια ονόματα που δεν ήταν χορηγοί, πληρώθηκαν (κάποιοι μάλιστα και με το παραπάνω) για τις υπηρεσίες τους. Αλήθεια κύριοι της Δημοτικής Αρχής, που το είδατε αυτό γραμμένο; Εκτός και αν τους ευχαριστείτε που δεν σας ζήτησαν παραπάνω χρήματα!

Περί παρεμβάσεων ο λόγος
Τις προηγούμενες ημέρες  ασχοληθήκαμε με την συνέχιση των εργασιών στην Συνδετήρια οδό. Χρειάστηκαν 2 Δημοτικά Συμβούλια και η παραχώρηση κάποιων μέτρων από ιδιώτες για να προχωρήσουν τα έργα. Αναρωτιέμαι αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με την χρηματοδότηση του ΜΟΡΕΑ, εδώ στην Μεγαλόπολη πως θα δικαιολογούσαν κάποιοι την ανικανότητα τους; Τόσα χρόνια δεν μίλαγαν καν με τους ιδιοκτήτες , τώρα τελευταία μαθαίνω όμως ότι έχουν αρχίσει πάλι τις επαφές, μάλιστα μερικές φορές όχι οι ίδιοι αλλά βάζουν καλούς φίλους. Φαντάζομαι ότι οι επικοινωνίες γίνονται για να τελειώνει η ιστορία, δεν θέλω να φανταστώ ότι γίνεται για άλλους λόγους. Απλά μου κίνησε την περιέργεια η ερώτηση του Παπαδόπουλου και θα περιμένω με μεγάλη αγωνία την απάντηση.

Οι νομικοί σκίζουν τα πτυχία τους
Το ότι θα περιμένω με αγωνία είναι λίγο άτοπο. Αν βέβαια απαντήσει κανείς, τώρα τελευταία πέφτει πολύ περιφρόνηση από μερικούς άρχοντες μας. Γελάω με τον Καφετζή που περιμένει απάντηση από την παράταξη Μπούρα, θα την πάρει , όπως πήρε και τις άλλες,  8 χρόνια τώρα. Ποιος είσαι εσύ ρε κακόμοιρε Καφετζή που τολμάς και κάνεις ερωτήματα; Που τολμάς να σημαδεύεις με την κάμερα σου τους συμβούλους και τους δημιουργείς άγχος; Πως να μην τους ενοχλείς ρε μεγάλε με την παρουσία σου αφού πρέπει να προσέχουν την κάθε τους λέξη; Άσε που όλοι αυτοί είναι και απόλυτα νομομαθείς και ξέρουν τους κανονισμούς όλους; Μάλλον Καφετζή αυτός που ρώτησε αν τραβάς με την κάμερα νόμιμα και αν εφαρμόζεις τις νομοθεσίες, είχε συμβουλευθεί πρώτα κάποιον-κάποια έγκριτη νομικό. Καφετζή δεν γράφω άλλα , πάλι θα τρέχουν οι παλιοί φίλοι σου να βρουν κάτι να στην πουν. Οι φήμες ότι όσοι Δικηγόροι είδαν το βίντεο έσκισαν τα πτυχία τους , δεν ευσταθούν!

Νομική απορία
Τέλος πάντων, αν υπάρχει κανένας καλός δικηγόρος , μπορεί να μας απαντήσει σε νομική απορία που έχει η Καφετζού; Αν -λέω αν, γίνει μήνυση και αγωγή για τα περί “χωσίματος” στο Καφενείο της Μεγαλόπολης  και εκδικαστούν -υποθετικά μιλάμε πάντα- 10.000 ευρώ , τότε θα μπορούμε όντως να λέμε ότι κάποιοι  “τα έχωσαν”  στο Καφενείο; όχι για να τους υποστηρίζει αλλά για να τους μαυρίζει!! Εκεί να δείτε γέλια! Είχαμε απορήσει πάντως γιατί συνέχεια οι μετρήσεις των αναγνωστών μεγαλώνουν και πλέον καθημερινά χιλιάδες διαβάζουν το Καφενείο. Είναι που κάποιοι ψάχνουν να βρουν, και φτιάχνουν αρχείο, πόσα γράψαμε για την μια παράταξη και πόσα για την άλλη, μάλιστα τα εκτυπώνουν κιόλας  γιατί κάποιοι με την τεχνολογία είναι στουρνάρια!

Γίνονται η δεν γίνονται έργα;
Συνδετήρια οδός λοιπόν , προχωράει. Εργασίες έχουν ξεκινήσει και στο Αρχαίο Θέατρο. Είδα πολλούς καινούργιους κάδους. Αλλά πουθενά δεν είδα μια αναφορά, μια ανακοίνωση , ένα δελτίο τύπου από τον Δήμο. Άλλο πάλι και τούτο. Λες και φοβούνται να το δημοσιοποιήσουν. Εκτός και αν περιμένουν να το κάνει άλλος. Η εκτός και αν φοβούνται  ότι θα πληρώνουν για τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις του Δήμου που βγάζουν κάποια Μ.Μ.Ε. –  Η Καφετζού το έμαθε και αυτό, δεν της γλυτώνει φλυτζάνι!

Εσωτερικές γκρίνιες.
Έγραψα γκρίνια και ξέρω όλοι θα γουρλώσετε τα μάτια σας. Γιατί από αυτή έχουμε μπόλικη στην Μεγαλόπολη. Επίσης γιατί πολλοί φίλοι περιμένουν πως και πως να δουν αν γίνει αναφορά από το Καφενείο για την γκρίνια που πέφτει μερικές φορές στην παράταξη της πλειοψηφίας στην Μεγαλόπολη. Προχθές στο συμβούλιο ο Σπύρος φώναξε στον Βασίλη και μάλιστα σε έντονο ύφος. Στον Βασίλη πολλοί φωνάζουν αλλά αυτός δεν παίρνει χαμπάρι, βράχος. Και τρέχουν μετά τα πιτσιρίκια στην πλατεία να σχολιάσουν τα μαλώματα. Αχ να δείχνατε κάποιοι τέτοιο ενδιαφέρον και για άλλα πράγματα πόσο καλύτερα θα είμαστε σε αυτή την πόλη!

Πρόσφυγες και Μεγαλόπολη.
Το υπουργείο έστειλε χαρτί σε όλους τους Δημάρχους για να δηλώσουν αν έχουν χώρους κατάλληλους για φιλοξενία προσφύγων. Ο Παπαδόπουλος απάντησε ότι δεν υπάρχει τέτοιος χώρος στην Μεγαλόπολη και μάλιστα στο συμβούλιο ζήτησε αν κάποιος έχει πρόταση να την κάνει. Ο δικός μου ο Καφετζής το άκουσε και  σκέφτεται να το κάνει δημοψήφισμα, να πουν οι πολίτες αν έχουν πρόταση η όχι. Το περίεργο πάντως είναι αλλού, από ότι είδα σε κάποια φλυτζάνια ο Δήμαρχος έστειλε ένα άλλο χαρτί στους 2 από τους 3 Διευθυντές της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη και τους ζητάει να του πουν αν υπάρχει κατάλληλος χώρος. Αναρωτιέμαι, αυτό το διάβασε στο χαρτί του Υπουργείου ο Δήμαρχος η μήπως το διάβασε σε κάποια χείλη σφραγισμένα; Γιατί να στείλει αυτό το χαρτί; Και γιατί μόνο στους 2 από τους 3; Και γιατί μόνο στην ΔΕΗ; Ξέρω πάλι έχω πολλές απορίες, είναι το κουσούρι της Καφετζούς αυτό.

Γελάνε και τα χόρτα
Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ήρθαν 3 θέματα να συζητηθούν εκτός ημερήσιας διάταξης. Και τα 3 αφορούσαν κοπή χόρτων. Οι αντιπολιτεύσεις δεν δέχθηκαν να συζητηθούν. Θα σας μεταφέρω από την Διαύγεια την αιτιολόγηση που έδωσε ο πρώην Δήμαρχος.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπούρας, επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας είπε:
Και εμείς, κε Πρόεδρε, δεν θα το ψηφίσουμε γιατί έπρεπε να είναι θέμα της ημερήσιας διάταξης και δεύτερον και σημαντικότερο επειδή αφορά εργολάβους κινδυνεύουμε να κατηγορηθούμε ότι προωθούμε τα συμφέροντά τους.
Κύριε πρώην Δήμαρχε, θέλετε να μετρήσουμε πόσες φορές το έχετε κάνει εσείς στην στην θητεία σας; Σας μιλάω ειλικρινά, γελάνε και τα χόρτα!!!

Αυτά από την Καφετζού, είναι ώρα τώρα να πάω να πλύνω κανένα φλυτζάνι!!

 

 

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυκλοφόρησε μια φήμη οτι έχουν πλάνο την σχολή της ΔΕΗ στο Ελληνικό ,για φιλοξενία προσφύγων και λάθρο.Μακαρι να ειναι φήμη ,ομως ψάξτε το το θέμα!!

  2. Ακούγεται οτι καποιοι ιδιοκτητες οικοπεδων στην περιοχή που θα περάσει η συνδετηρια ( όλως τυχαίως φιλοι της δημαρχιας ) παραχωρισαν δια λόγου τη γη τους στο δήμο για να γινει ο δρομος. Στα λογια, χωρις κανενα συμβόλαιο! Αρα όταν κατασκευαστει η συνδετηρια μπορουν αν θελουν να κάνουν μήνυση στο δημο και θα λαβουν πολλα λεφτα ως αποζημίωση για καταπάτηση!!! Χαχα ωραιο κολπακι ε;

    • Μεγάλε για να μην σε πιάνει κανείς κορόιδο ,καλό είναι να δείς το σχετικό βίντεο που υπάρχει για το θέμα, είναι και αρκετά μεγάλο και κατατοπιστικό.
      Ότι και αν έχεις ακούσει, ότι και αν σου έχουν πει, στο συγκεκριμένο βίντεο υπάρχει η πραγματικότητα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο , δες το και πες πάλι την γνώμη σου για το τι τελικά έγινε και τι ισχύει. Μάλλον θα τα βρεις πολύ διαφορετικά!
      http://kafeneio-megalopolis.gr/?p=26670

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,842ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,364ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια