ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΩΡΕΑ!

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΩΡΕΑ!

Μετά από πρόταση της “ΝΕΑΣ  ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ” και του Γιάννη Φουσέκη , το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε το παρακάτω ψήφισμα…..

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγ/λης μετά από αναλυτική και διεξοδική συζήτηση του θέματος ″Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την υπέρογκη αύξηση διοδίων, τις βλάβες στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μεγαλόπολης από την κατασκευαστική εταιρεία στις Ε.Ο. Τρίπολης – Καλαμάτας & Λεύκτρου – Σπάρτης και την διάνοιξη της συνδετήριας οδού Μεγαλόπολης″

Απεφάσισε Ομόφωνα

1. Να καταγγείλει με αγανάκτηση και οργή τις άδικες και αστρονομικές αυξήσεις των Διοδίων στον Άξονα Λεύκτρο –Κόρινθος που ξεπερνούν το 70% μέσα σε λιγότερο από ένα Χρόνο (πέρυσι οι τιμές ήταν στο Σπαθοβούνι 1,40 €, στη Νεστάνη 1,30 €,ενώ σήμερα είναι 2,40 € και 2,30 € αντίστοιχα) που δεν μπορούν οι Δημότες μας να πληρώσουν, ιδιαίτερα σήμερα που η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης μας οδηγεί στην εξαθλίωση, του αποκλεισμού και της χρεοκοπίας.

2. Να ζητήσει άμεσα, συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εργασιών από την Κοινοπραξία ΜOΡΕΑΣ για την παράδοση του κόμβου και της συνδετήριας Οδού της Πόλης μας από τα Περιβόλια που για εμάς είναι ζήτημα μείζονος προτεραιότητας.

3. Να ζητήσει την πιστή εφαρμογή της Σύμβασης από την Κοινοπραξία ΜOΡΕΑΣ που αφορά τους Περιβαντολλογικούς Όρους του Έργου, την τήρηση των κανόνων Ασφαλείας κατά την εκτέλεση των εργασιών της Εταιρείας και των Υπεργολάβων της, και βέβαια την άμεση αποκατάσταση των ζημιών και των βλαβών που προξενούνται στις υποδομές του Δήμου μας από την Εταιρεία (σε δρόμους, δίκτυα ύδρευσης, κανάλια απορροής ομβρίων, Γεωτρήσεις κ.λ.π.) στις Τοπικές κοινότητες του Δήμου (ενδεικτικά δε αναφέρομαι στις Τοπικές Κοινότητες Βελιγοστής, Σουλαρίου, Πετρίνας, Οικισμού Καμαρίτσας κ.λ.π).

4. Εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο για την ανάληψη περαιτέρω συντονισμού και δράσης Δυναμικών Κινητοποιήσεων στην περίπτωση που δεν δοθούν συγκεκριμένες και ικανοποιητικές λύσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

– Γραφείο Πρωθυπουργού
–    Πρόεδρο Βουλής
–    Υπ.ΠΕΧΩ
–    Κόμματα Βουλής
–    Βουλευτές Νομού
–    Γεν.Γραμ. Περιφέρειας
–    Κοινοπραξία ΜOΡΕΑΣ
–    Τοπικός και Αθηναϊκός Τύπος

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,842ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,364ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια