Ψηφίστηκε το Επιχ. Πρόγραμμα του Δήμου Μεγαλόπολης 2013–2014 στα τέλη του 2013!

0
218

Τέλος Οκτωβρίου του 2013, ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης , το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου για τα έτη 2013 – 2014. Ακόμα ένα ρεκόρ γκίνες μας ανήκει!

Θα μου πείτε πάλι καλά , θα μπορούσαν να το ψηφίσουν και 1 ημέρα πριν λήξει η θητεία τους τον Μάιο του 2014. Αλλά θα σας απαντήσω ότι 2 μήνες πριν τις εκλογές δεν μπορούν να ψηφιστούν έργα λόγω προεκλογικής περιόδου.

Και όλοι βέβαια αναρωτιόμαστε γιατί οι άρχοντες μας το ψήφισαν? για να το εφαρμόσουν μέσα σε 3 μήνες? Η μήπως γιατί είναι υποχρεωμένοι από τον Νόμο?

Όλα αυτά βέβαια είναι τυπικές διαδικασίες και ασήμαντες λεπτομέρειες, που δεν παίζουν κανένα ρόλο στην πορεία εφαρμογής του προγράμματος του συνδυασμού του Παναγιώτη Μπούρα. Και μην με ρωτήσετε ποιο πρόγραμμα, ανοίχτε τα συρτάρια σας -ελπίζω να έχετε κρατήσει τα προεκλογικά φυλλάδια – και δείτε τι σχεδιασμός υπήρχε .

Λέω τι υπήρχε , το τι έγινε δεν το ακουμπάω καθόλου είναι άλλη ιστορία. Άλλωστε τι να τον κάνει τον σχεδιασμό ένας δήμος που τα μισά του έργα γίνονται με Απευθείας Αναθέσεις?Περιττή διαδικασία!

Διαβάστε σας παρακαλώ παρακάτω τα όσα λέχθηκαν και δηλώθηκαν από όλους τους δημοτικούς μας άρχοντες. Δείτε γιατί μόνο από όσα έχουν γραφτεί στα πρακτικά , αυτά αρκούν για να καταλάβετε όλοι τι πάει στραβά σε τούτο τον τόπο.

Ψήφιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Μεγαλόπολης 2013 – 2014.

Δείτε επίσης και μια συνέντευξη του Δημάρχου Μεγαλόπολης για το όραμα του για την Μεγαλόπολη που δόθηκε στο arcadiavoice τον απρίλιο του 2011!!

Συνέντευξη Π. Μπούρα Δήμαρχου Μεγαλόπολης from arcadiavoice on Vimeo.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here