Ψηφίστηκε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο – Μόνο την γενοκτονία των Εβραίων αναγνωρίζουν οι Βουλευτές μας!

0
182

Πέρασε από τη Βουλή το δήθεν”αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο, στην ουσία βαθιά ρατσιστικό για τους Έλληνες πολίτες και τους ετεροφιλόφιλους μετά και τις ονομαστικές ψηφοφορίες που ζήτησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής επί των τριών πρώτων άρθρων.

Από σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι και οι Έλληνες θα βρίσκονται υπό διωγμό, αφού δεν έχουν δικαίωμα ούτε οι μεν ούτε οι δε να επικρίνουν την εισβολή λαθρομετανάστων (εφεξής θα καλούνται “παράτυποι μετανάστες”) στην χώρα, ούτε να επικρίνουν τις ομοφυλοφιλικές θέσεις και την προπαγάνδισή τους. Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο Χριστιανισμός στην Αποκάλυψη του Ιωάννου τάσσεται σαφώς κατά της ομοφυλοφιλίας…

Όπως αναμενόταν υπήρχαν διαφοροποιήσεις εντός των κομμάτων, ιδιαίτερα για το άρθρο 2 που αφορούσε στις γενοκτονίες. Τις προηγούμενες ημέρες είχε ανοίξει συζήτηση για το αν θα πρέπει να ποινικοποιείται ή όχι η άρνηση των γενοκτονιών.

Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για το άρθρο 2, που αναφέρεται στην ποινικοποίηση της άρνησης των Γενοκτονιών, ενώ η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει να ακολουθηθεί η συγκεκριμένη διαδικασία, εκτός του άρθρου 2, για τα άρθρα 1 και 3. Το άρθρο 1 αφορά τη δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους, ενώ το άρθρο 3 την τέλεση αδικημάτων μέσω Διαδικτύου.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 99 βουλευτές. Για το 1ο άρθρο ψήφισαν “ναι” 58, 10 “όχι” και 31 “παρών”. Για το επίμαχο άρθρο 2, 54 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ, 42 κατά και 3 δήλωσαν “παρών”. Τέλος για το άρθρο 3, 60 βουλευτές ψήφισαν “ναι”, 10 “όχι” και 29 παρών.

Το μόνο που δεν εγκρίθηκε ακόμα ήταν η γάμος των ομοφύλων κάτι που θα γίνει σε δεύτερη φάση, σίγουρα, ενώ ψηφίστηκε από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, η ποινική δίωξη όσων αναφέρονται στον γενετήσιο προσσανατολισμό κάποιου με υποτιμητικό τρόπο.

Σε ότι αφορά τις γενοκτονίες το μοναδικό που αναγνωρίζει ως “Ολοκαύτωμα” είναι η εβραϊκή γενοκτονία. Καμμία αναφορά στις γενοκτονίες των Ελλήνων Ποντίων, Ελλήνων της Μικράς Ασίας και Αρμενίων, απλά μια γενική αναφορά σε αυτές που έχει αναγνωρίσει η Βουλή. Κανονικός δορυφόρος της Τουρκίας έγινε η χώρα…

Στην συγκεκριμένη διάταξη αναφέρεται ότι “θα αντιμετωπίζεται ρητώς με την τελική διαμόρφωση της σχετικής διάταξης, ως αδίκημα, όπως το ολοκαύτωμα ή οι γενοκτονίες που διεθνή ή ελληνικά δικαστήρια έχουν αναγνωρίσει με ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ δικαστικές αποφάσεις”

Δηλαδή:

-Διαχωρίζει τις κάθε είδους γενοκτονίες (εκατοντάδες, άν όχι χιλιάδες) από το Ολοκαύτωμα τό οποίο το «παραχωρεί» ως άλλη έννοιολογική έκφραση της κάθε γενοκτονίας, αποκλειστικά στούς Εβραίους.

-Πλέον οποιος στην ελληνική επικράτεια αμφισβητεί δημόσια τό Ολοκαύτωμα των Εβραίων ή κάποια άλλη γενοκτονία που αναγνωρίστηκε από διεθνές ή ελληνικό δικαστήριο, θα τιμωρείται. Ομως η ποινική δίωξη δεν ισχύει για τους αρνητές των γενοκτονιών των Ελλήνων τού Πόντου καί τής Μικράς Ασίας, τών Αρμενίων, Ασσυρίων, κ.λ.π. (Θεοδωρίδης, Ρεπούση, κ.λ.π.) αφού οι γενοκτονίες αυτές ΔΕΝ έχουν αναγνωριστεί από ελληνικό ή διεθνές δικαστήριο!
Η κυβέρνηση, επίσης, “έγραψε και στα παλαιότερα των υποδημάτων της” τις αντιδράσεις της Εκκλησίας για τους ομοφυλόφιλους και πλέον όποιος λέει τον π@@στη, π@@στη, θα διώκεται ποινικά.

Oσο για τους 38 βουλευτές της ΝΔ που είχαν κάνει “επανάσταση” και εχαν στείλει και επιστολή στον Α.Σαμαρά, πιο “γατάκια” δεν υπάρχουν. Ολοι με μια φωνή είπαν “Ναι” στο ανοσιούργημα σε βάρος του Εθνους και της Κοινωνίας, που “φτύνει στα μούτρα” εκατομμύρια σφαγιασθέντες Ελληνες και την ίδια την Ορθόδοξη Εκκλησία.

από το defencenet.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here