Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης για τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας

Δημοσιεύθηκε  στην Διαύγεια του Δήμου Μεγαλόπολης το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει με την έλλειψη οδηγών στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε  ομόφωνα να δοθεί το παρακάτω ΨΗΦΙΣΜΑ:
Η οποιαδήποτε μείωση του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης οδηγεί στην περαιτέρω απαξίωση αυτού.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης εκφράζοντας την ομόφωνη θέση των δημοτών και κατοίκων της περιοχής καταδικάζει κάθε πράξη ή ενέργεια που οδηγεί στην υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην περιοχή και ζητά την αναβάθμιση του ρόλου του Κέντρου Υγείας και την συνακόλουθη αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.
Αντιδρά σε οποιαδήποτε μείωση θέσεων προσωπικού (π.χ. οδηγών) που θα υπάρξει και θα δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα στην απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο όσες πράξεις, ενέργειες ή αποφάσεις κυβερνητικών οργάνων ή άλλων φορέων του δημοσίου κατατείνουν στην περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής, η οποία επέρχεται με τη μείωση προσωπικού και την παύση λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών.
Στην πόλη της Μεγαλόπολης, όπου επί σειρά ετών λειτουργούν οι εγκαταστάσεις της ΔΕΗ Α.Ε. με σημαντικότατες επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην υγεία των κατοίκων, επιβάλλεται η απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης, με το σύνολο του προσωπικού του αλλά και την κάλυψη θέσεων και άλλων ειδικοτήτων, για την κάλυψη αναγκών των κατοίκων της που έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της χώρας και την προστασία της δημόσιας
υγείας.

Όλα τα ανωτέρω αποτελούν αναφαίρετο δικαίωμα των κατοίκων και της περιοχής και είτε σήμερα, είτε στο απώτερο μέλλον, η οποιαδήποτε προσπάθεια αφαίρεσης του δικαιώματος αυτού θα αντιμετωπισθεί ως ενέργεια που στρέφεται ευθέως ενάντια στην ανάπτυξη της περιοχής και στην προσωπική, οικογενειακή, οικονομική και κοινωνική ζωή του κάθε ενός συμπολίτη χωριστά και όλων των κατοίκων της περιοχής συνολικά.
Απόφαση όλων μας αποτελεί ότι η κάθε τέτοια προσπάθεια απαξίωσης της περιοχής θα αντιμετωπισθεί με τον πλέον δυναμικότερο και αγωνιστικότερο τρόπο.

 

δείτε παρακάτω το Ψήφισμα…

 

Ψήφισμα ΔΣ Μεγαλόπολης για Κέντρο Υγείας

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,684ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,312ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ