Χριστός γεννάται σήμερον

0
203

Χριστός γεννάται σήμερον εν Βηθλεέμ τη πόλη οι ουρανοί αγάλλονται χαίρει η φύσις όλη … Η ελπίδα γεννιέται σήμερα σε ολόκληρη την Οικουμένη. Η Βηθλεέμ ενώνεται με τον ουρανό. Οι άγγελοι υμνολογούν, οι αρχάγγελοι ανυμνούν, ψάλλουν τα χερουβείμ και δοξολογούν τα σεραφείμ. Πανηγυρίζουν όλοι βλέποντας τον υιό του Θεού στην γη.

Η Παρθένος Μαρία γίνεται Θεοτόκος. Γίνεται η κλίμακα από την οποία κατεβαίνει ο Χριστός. «Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί ειρήνη, εν ανθρώποις ευδοκία». Μάγοι έρχονται από την Περσία προσφέροντας δώρα. Ποιμένες αλλά και αμαρτωλοί σπεύδουν στην φάτνη να προσκυνήσουν χωρίς να έχουν καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί. Το σκίρτημα της χαράς έχει καταλάβει τους πάντες εκτός από τον Ηρώδη…

Η γέννηση του Θεανθρώπου, 2013 χρόνια μετά εξακολουθεί να γεμίζει τις καρδιές όλων με αγάπη, με ελπίδα κυρίως αυτές τις στιγμές που η χώρα μας αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης βιώνει μία από τις χειρότερες οικονομικές κρίσεις.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης εύχεται σε όλες και όλους σας ΥΓΕΙΑ , προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.Οι Άγιες αυτές ημέρες ας μας βοηθήσουν να γίνουμε όλοι μας καλύτεροι άνθρωποι και να προσφέρουμε την αγάπη μας και την βοήθεια μας σε όλους.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here