Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Σύλλογο Γυναικών Μεγαλόπολης την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

0
238

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης “ΚΑΛΛΙΣΤΩ”, σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π. μ – 13:00 μ. μ στην πρώην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα περιλαμβάνει δραστηριότητες για τα παιδιά, όπου θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να ζωγραφίσουν , να φτιάξουν Χριστουγεννιάτικα στολίδια, να χορέψουν υπό την καθοδήγηση της κ. Ηλιάνας Μάτα και της κ. Γιώτας Σταθούρου. Επίσης η κ. Ελένη Κουσκουρέλου θα φτιάξει μπισκότα με τους μικρούς μας φίλους. Μαζί μας, η παιδική χορωδία ΚΔΑΠ Δήμου Μεγαλόπολης, με μαέστρο τον κ.Γιώργο Βασιλόπουλο,θα τραγουδήσει Χριστουγεννιάτικα και παραδοσιακά τραγούδια!Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών προσωπικής υγιεινής για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Η συμμετοχή όλων θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση αυτού του σκοπού. Προσκαλούμε τους Συλλόγους του Δήμου μας να συμμετάσχουν στη διοργάνωσή μας μέσα σε ένα πλαίσιο κοινωνικής ευαισθησίας και συνεργασίας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here