Χριστογιαννόπουλος: Στη δημιουργία των master plan ο Δήμος Μεγαλόπολης θα έχει κυρίαρχη θέση

0
501

“Στη δημιουργία των master plan, που θα εκπονήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και η Διυπουργική Επιτροπή, ο Δήμος Μεγαλόπολης θα έχει άποψη και κυρίαρχη θέση”, υπογράμμισε, μιλώντας την Παρασκευή (17/1/2020) το πρωί, ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Θανάσης Χριστογιαννόπουλος, στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και το Δημήτρη Μανιατάκο.

Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης σημείωσε ότι το ζήτημα της Τηλεθέρμανσης είναι αυτό που επιτακτικά πρέπει να αντιμετωπιστεί, επισημαίνοντας ότι έχει υποβάλει προτάσεις στο υπουργείο και τη ΔΕΗ μεταξύ των οποίων είναι και η διασύνδεση με την 5η Μονάδα και εκτίμησε ότι οριστική απάντηση θα υπάρχει περίπου σε τρεις μήνες. Παράλληλα, ο κ. Χριστογιαννόπουλος είπε ότι εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση περί τα 10 εκ. ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο της Τηλεθέρμανσης και όλα τα νοικοκυριά της Μεγαλόπολης να μπορέσουν να συνδεθούν.

Επιπλέον, ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι ο Δήμος Μεγαλόπολης είναι έτοιμος με προτάσεις για την μεταλιγνιτική περίοδο, μεταξύ των οποίων είναι και η δημιουργία μεγάλης βιομηχανικής ζώνης με ειδικό καθεστώς – θέση την οποία είπε υιοθέτησε και ο υπουργός – ώστε να προσελκύσει η περιοχή σημαντικές επενδύσεις που θα φέρουν πολλές θέσεις εργασίας και πρόσθεσε ότι σε λίγες μέρες θα παρουσιάσει δημόσια τις θέσεις αυτές και τους στόχους του Δήμου.

Στο ηχητικό αρχείο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη του δημάρχου Μεγαλόπολης Θανάση Χριστογιαννόπουλου

Πηγή: drt915.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here