Χριστίνα Στασινού: Παρέλαβε το δίπλωμα προπονητή καλαθοσφαίρισης

0
465

Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου παραδόθηκαν τα διπλώματα καλαθοσφαίρισης Γ΄κατηγορίας Αθήνας , μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο κλειστό γυμναστήριο του Ο.Α.Κ.Α. στο Μαρούσι .

Στην τελετή αποφοίτησης παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Κ. Παναγιώτης Γιαννάκης , ο Γιάννης Χρυσανθακόπουλος , ο Σωκράτης Ηλιάδης , ο πρόεδρος της επιτροπής Κώστας Αγγέλου , ενώ την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκπροσώπησαν οι Κώστας Μίσσας , Αριστείδης Γολέμης και ο Τάκης Τσαγκρούνης.

stasinoy2

Μέσα στην ομάδα των νέων προπονητών που πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις του συνδέσμου προπονητών και παρέλαβαν τα διπλώματα τους , ήταν και μια Μεγαλοπολίτισσα η Χριστίνα Στασινού, η οποία ασκεί τα καθήκοντα της στην ομάδα του Κ.Ο.Μ. Πελασγός , στα τμήματα Ακαδημιών.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , μίλησε με την Χριστίνα Στασινού η οποία μας είπε λίγα λόγια για την απόκτηση του διπλώματος και αναφέρθηκε σε όσους την βοήθησαν.

stasinoy8

[blockquote style=”1″]Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα , εργασία-οικογένεια-αθλητισμός. Κατάφερα όμως με το πείσμα μου να ολοκληρώσω την σχολή , να πάρω το δίπλωμα και να πραγματοποιήσω το όνειρο μου. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους 2 προπονητές και συνεργάτες μου Γεωργία Μανιάτη και Γεώργιο Τσατσουλή για την συμπαράσταση , παρότρυνση και εμπιστοσύνη που έδειξαν απέναντί μου να παρακολουθήσω την σχολή. Τους γονείς μου , τα αδέρφια μου και την οικογένεια μου , που με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια. Χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτό να παρακολουθήσω την σχολή προπονητών στην Αθήνα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον χώρο εργασίας μου το Super Market Αφοί Παναγιωτόπουλοι, για την εξυπηρέτηση στο πρόγραμμα.[/blockquote]

Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε στην Χριστίνα πάντα να φέρνει επιτυχίες και αν βοηθήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες της πόλης μας να μας γεμίζουν με επιτυχίες.

stasinoy1 stasinoy3 stasinoy4

stasinoy5 stasinoy6 stasinoy7

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here