Χρήση Ανοικτού & Κλειστού Σταδίου Μεγαλόπολης για τους υποψηφίους στη ΣΕΦΑΑ και σχολές Ενόπλων Δυνάμεων/Σωμάτων Ασφαλείας από 18/05/2020

1
249

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με την αρίθ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 30608/17-05-2020 Κ.Υ.Α. «Επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας επιμέρους ιδιωτικών επιχειρήσεων και άλλων χώρων συνάθροισης κοινού, στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 18.5.2020 έως και 24.5.2020, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19», από σήμερα 18-05-2020, επιτρέπεται η χρήση των ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων σε όσους είναι υποψήφιοι για να εισαχθούν με το Σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας).

Κατόπιν των παραπάνω, όσοι προτίθενται να εισαχθούν σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), μπορούν να κάνουν χρήση του ανοικτού και κλειστού Σταδίου Μεγαλόπολης, για ατομική προπόνηση, κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο λειτουργίας των εν λόγω εγκαταστάσεων κ. Γεώργιο Μπιλίση στο κινητό τηλέφωνο 6982451111.

Από τον Δήμο Μεγαλόπολης

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Υπάρχει νεώτερη ΚΥΑ που επιτρέπει τη λειτουργία ανοικτού και κλειστού γυμναστηρίου κάτω απο συγκεκριμένες προϋποθέσεις και οι αντίστοιχες οδηγίες έχουν αναλυτικά δοθεί.
    “Νέα ΚΥΑ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.30608/ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ/17.05.2020/Αρ. Φύλλου 1868 άρθρο 3.
    Άρθρο “.
    Κατ’ εξαίρεση λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων από τις 18.5.20201. Κατ’ εξαίρεση των απαγορεύσεων που επιβάλλονται δυνάμει του άρθρου 1, από τις 18.5.2020 επιτρέπεται: α) Η λειτουργία όλων των ΑΝΟΙΚΤΩΝ και κλειστών αθλη-τικών εγκαταστάσεων και κολυμβητηρίων και η χρήση τους αποκλειστικά και μόνον για την κάλυψη αναγκών προπόνησης (μόνο με ατομικές προπονήσεις, χωρίς επαφές ή ομαδική άσκηση) από αθλητές σωματείων, Τμημάτων Αμειβομένων Αθλητών (Τ.Α.Α.) και Ανωνύ-μων Αθλητικών Εταιριών (Α.Α.Ε.) ηλικίας δεκατριών (13) ετών και άνω (γεννημένους έως και τις 31.12.2007) και με τους όρους και τους περιορισμούς που αναφέρονται στο Παράρτημα, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας. Οι αθλητές όλων των προ-ολυμπιακών και των εθνικών ομάδων κάνουν χρήση των παραπάνω αθλητικών εγκαταστάσεων κατ’ απόλυτη προτεραιότητα. β) Η λειτουργία των ανοικτών εγκαταστάσεων σε όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους αδιακρί-τως νομικής προσωπικότητας που χρησιμοποιούν τα αθλητικά σωματεία και όμιλοι που διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας για τα αθλήματα: αντισφαίριση, γκολφ,……………….
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ!! ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here