Χορευτικός όμιλος Μεγαλόπολης: 40 χρόνια προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης

0
837

Η συμπλήρωση των 40 χρόνων από την ίδρυση του Χορευτικού Ομίλου Μεγαλόπολης γιορτάστηκε στις 9/6/2018 με χορευτική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης.
Συμμετείχαν όλα τα χορευτικα τμήματα του ομίλου με τα μέλη τους με εξαιρετική παρουσία και συνέπεια.

Σημαντική καθε χρόνο εδώ και 40 χρόνια η προσφορά του Χορευτικού ομιλου στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας κι όχι μόνο, με τα παλαιότερα μέλη να παραδίδουν την σκυτάλη στα νεοεισερχόμενα παιδιά της Μεγαλόπολης !!!
Στόχος του Ομίλου η μετάδοση και η γνώση της Ελληνικής Παραδοσιακής μουσικής, των δημοτικών τραγουδιών και ο σεβασμός στην Ελληνική Παράδοση !!!

Ενα απέραντο σκηνικό με μαθήματα, πρόβες,παραστάσεις, εκδηλώσεις, θύμησες,γελια και γνώσεις που αφορούν την Ελλάδα ολόκληρη προσφέρει ο χορευτικός όμιλος όλα αυτά τα χρόνια με σεβασμό στην παράδοση.

Εδώ και παρα πολλα χρόνια ως υπεύθυνη η κ.Τζινη Κούτρη υπεύθυνη του Χορευτικού Ομίλου προσφερει γνώσεις, χρόνο και εργασία ανιδιοτελως.
Τα τελευταία χρονια και με την παρουσία του χοροδιδάσκαλου Παναγιώτη Κατσούλα σημειώνουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η δράση του συλλόγου θα συνεχιστεί όπως κάθε χρόνο με εκδηλώσεις και συμμετοχές σε αναπαραστάσεις και φεστιβάλ της πόλης μας όπως επίσης και με συνέχιση των μαθημάτων στου μικρούς και μεγάλους μαθητές μας…
Καλή μας συνέχεια…

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here