ΑρχικήΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΧατζηδάκης στο MEGA: Θα υπάρξει τέτοια οικονομική στήριξη στις λιγνιτικές περιοχές που...

Χατζηδάκης στο MEGA: Θα υπάρξει τέτοια οικονομική στήριξη στις λιγνιτικές περιοχές που «θα αλλάξει πλήρως η εικόνα τους» (video)

Πακτωλός χρημάτων, πλειοδοσία υποσχέσεων και πολλά παιχνίδια για την απολιγνιτοποίηση

Το δούλεμα και η κοροϊδία πάει σύννεφο, τόσο από τα στελέχη της Κυβέρνησης , όσο και από τους κατά τόπους υποστηρικτές τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στην συνέντευξη του στην Γερμανική εφημερίδα BILD ότι θα προχωρήσει το κλείσιμο των μονάδων, ότι όσοι μένουν στην Δυτική Μακεδονία και στην Μεγαλόπολη θα πρέπει να βρουν κάτι άλλο να κάνουν και έκλεισε το μάτι στην κα Μέρκελ λέγοντας ότι από την απολιγνιτοποίηση θα επωφεληθούν και Γερμανικές εταιρίες.

Και ενώ όλη η χώρα πάγωσε από την ωμή παραδοχή του πραγματικού λόγου που γίνεται η απολιγνιτοποίηση, υπάρχουν και κάποιοι γραφικοί που υποστηρίζουν ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού και κάποια κακά ΜΜΕ παρουσίασαν λάθος την συνέντευξη. Εδώ βούηξε όλη η χώρα, δεν τόλμησαν να μιλήσουν τα πιο σκληρά στελέχη της ΝΔ και βρέθηκαν άνθρωποι να τρέξουν να υποστηρίξουν τον Μητσοτάκη!!

Το είπε όμως ο άνθρωπος και το λέει καθαρά και το επίσημο κείμενο από την σελίδα του.. θέλουν να μας τρελάνουν εντελώς κάποιοι;;

Είναι προφανές ότι θα βγουν κάποια προγράμματα, θα δοθούν χρηματοδοτήσεις οι οποίες όμως θα πάνε σε συγκεκριμένες εταιρίες. Οι θέσεις εργασίας που χάνονται, το εισόδημα που χάνεται, δεν θα καλυφθούν ποτέ! Για αυτό κλείνουν οι μονάδες, colpo grosso για λίγους και όχι για τους πολλούς.

Ποια χρήματα; Μα φυσικά ο πακτωλός χρημάτων που ακούμε εδώ και μήνες αλλά είναι άγνωστο πότε θα τα δούμε.

Ο Κωστής Χατζηδάκης μίλησε σήμερα στο MEGA και μας χόρτασε χρήμα και υποσχέσεις. Βροχή τα δις και οι επιχορηγήσεις, “θα αλλάξει τελείως η Μεγαλόπολη” τον ακούσαμε να λέει ότι: θα υπάρξει τέτοια οικονομική στήριξη σε αυτές τις περιοχές που «θα αλλάξει πλήρως η εικόνα τους». Αν εννοούσε ο Υπουργός ότι θα ερημώσουν, τότε έπεσε μέσα!

Πρέπει όλοι να βγούμε στις πλατείες και να πανηγυρίζουμε , που βρέθηκε αυτή η Κυβέρνηση και θα μας σώσει!!

δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Είναι απίστευτο πραγματικά πόσο δούλεμα μας ρίχνουν. Είναι επίσης απίστευτο πόσο τραγικοί άνθρωποι υπάρχουν που για άγνωστους λόγους πιστεύουν ότι θα βρεθεί πολιτικός που θα νοιαστεί για τον κόσμο και όχι για τα συμφέροντα.

Αυτό που είναι όμως απαράδεκτο, είναι ότι κανείς δεν αντιδρά, οι πολίτες , οι φορείς, οι εργαζόμενοι, παρακολουθούν καθισμένοι στους καναπέδες τους τα όσα γίνονται , περιμένουν απαθείς την καταστροφή που έρχεται, τόσο στην Μεγαλόπολη , όσο και στην Δυτική Μακεδονία.

Το Δημοτικό συμβούλιο Μεγαλόπολης έχει στην ουσία καταργηθεί και εδώ και μήνες δεν έχει κάνει καμία κίνηση ουσίας. Τα σωματεία εξαφανισμένα. Οι φορείς και οι σύλλογοι της Μεγαλόπολης αφού κατέθεσαν τις προτάσεις τους τον Χειμώνα, έπειτα ξεχάστηκαν από όλους, κανείς δεν τους δίνει σημασία. Οι εκλεγμένοι μας άρχοντες το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά, είναι να τσακώνονται μεταξύ τους, να κάνουν μυστικές συμφωνίες, να αποφασίζουν για το μέλλον και να προτείνουν λύσεις χωρίς ουσιαστικά στοιχεία και μελέτες, οπότε καταλαβαίνετε όλοι ότι απλά περιμένουμε ένα θαύμα. Αντί να βλέπουμε συνεννόηση και συνεργασίες , βλέπουμε εγωισμούς, εμπάθειες και προσωπικές κόντρες.

Μακάρι να κάνω λάθος, μακάρι να τους αδικώ όλους. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Πολύ φοβάμαι όμως ότι με τόσο δούλεμα και τόσα παιχνίδια που παίζονται δεν έχουμε καμία τύχη και το τέλος της Μεγαλόπολης έχει ήδη κριθεί.

Αλεβίζος Παναγιώτης

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια