Χάος με τη σταυροδοσία – Γίνεται επανακαταμέτρηση στο Πρωτοδικείο Τρίπολης

0
1104

Χάος έχει προκληθεί από τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας όπως ανακοινώθηκαν εξ αρχής, δέκα ημέρες μετά τις εκλογές. Και τούτο διότι υποψήφιοι οι οποίοι γνώριζαν ότι είχαν λάβει κάποιες ψήφους, μετά δε και τη μηδενική αρίθμηση των ψήφων σε διάφορα εκλογικά τμήματα, πήγαν στο Πρωτοδικείο για να υποβάλουν ένσταση.

Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι υποψήφιοι από πολλές παρατάξεις που συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές πρώτου και δεύτερου βαθμού υποβάλλουν ενστάσεις παρουσία των δικηγόρων τους.

Σημειωτέον ότι αίτηση για επανακαταμέτρηση μπορεί να υποβληθεί έως την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ύστερα θα εξακολουθήσουν 5 ακόμα μέρες για ενστάσεις.

Το λάθος έγινε από το Πρωτοδικείο, εξαιτίας φόρτου εργασίας.

Χαρακτηριστικά, το πρωί Παρασκευής 7 Ιουνίου σάκοι με ψηφοδέλτια πήγαιναν και έρχονταν στο Πρωτοδικείο, ενώ η αγωνία των υποψηφίων που συναντήσαμε στους διαδρόμους του ήταν εμφανής.

Ίσως μετά την επανακαταμέτρηση οι ισορροπίες αλλάξουν και μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα άτομα που θα εκπροσωπήσουν τις παρατάξεις στο νέο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, όσο και στα νέα δημοτικά συμβούλια των δήμων της Αρκαδίας.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα νέα αποτελέσματα της σταυροδοσίας, έπειτα από την ολοκλήρωση των διεργασιών που έχουν ξεκινήσει με τις ενστάσεις.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here