Για μια ακόμη φορά , έχουμε εκδήλωση Φωτιάς στα Λυκόχια. Η φωτιά ξεκίνησε περίπου στις 17.00 , 1,5 χιλιόμετρο έξω από το χωριό προς το Χρυσοβίτσι και αυτή την στιγμή είναι σε εξέλιξη. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν 2 εστίες.
Η Πυροσβεστική έχει στείλει πολλά οχήματα , ενώ ο Δήμος Μεγαλόπολης αλλά και ο Δήμος Γορτυνίας και ο Δήμος Τρίπολης έστειλαν υδροφόρες, ενώ ξεκίνησαν και ρίψεις από αεροσκάφη και από ελικόπτερο.
Ενημέρωση 19.00 : Η φωτιά συνεχίζει να καίει, ρίψεις νερού κάνουν 7 αεροπλάνα , ένα ελικόπτερο erikson , επίσης στο σημείο είναι 15 οχήματα της Πυροσβεστικής και πεζοπόρο τμήμα με 12 άτομα.
Ενημέρωση 20.30 : Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν αυξηθεί και πλέον υπάρχουν οχήματα και άντρες και από τον Νομό Μεσσηνίας. Η φωτιά είναι σχετικά περιορισμένη και αναμένεται το βράδυ που δεν θα φυσάει να δράσει και το πεζοπόρο τμήμα και μέχρι το πρωί να την έχει θέσει υπό έλεγχο.