Φιλικός αγώνας παλαιμάχων Πανιώνιος – Θύελλα στην Μεγαλόπολη

0
1171

Μνήμες από το Μεγαλοπολίτικο ποδοσφαιρικό παρελθόν ξύπνησαν το απόγευμα της Τετάρτης 11 Απριλίου στο Δημοτικό γήπεδο Μεγαλόπολης με μια ιδιαίτερη φιλική αναμέτρηση παλαίμαχων ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Θύελλα.

Ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης δεν κοιτά μόνο το μέλλον με την νεανική φιλοσοφία που διακατέχει τον σύλλογο αλλά τιμά και το παρελθόν της πόλης με την Θύελλα Μεγαλόπολης να μπαίνει και πάλι στο γήπεδο μετά από πολλά χρόνια.

Η φιλική αυτή αναμέτρηση για την ιστορία έληξε 4-4 και εκτός από το πλούσιο θέαμα και τα 8 συνολικά τέρματα δεν έλειψαν οι όμορφες στιγμές, τα χαμόγελα αλλά οι παλιές ιστορίες για να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Μοναδικός εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε ήταν ο Δημήτρης Γιασννόπουλος (Κουα) ο οποίος έπαιξε με την φανέλα της Θύελλας κόντρα στην ομάδα του ενώ αγωνίστηκε και ο προπονητής του Πανιωνίου Παναγιώτης Καλόμαλος.

Ηρακλής Μασούρας, Γιάννης Μιχολιάς, Διαμαντής Κριτσήμας, Ανδρέας Μιχαλόπουλος, Θοδωρής Στράγκας, Γιώργος Κολοκοτρώνης, Κώστας Σταθούρος, Ηλίας Συρνιώτης, Φάνης Ταμπάκης και ο Δημήτρης Γιαννόπουλος ήταν μερικοί εκ των οποίων αγωνίστηκαν για την Θύελλα Μεγαλόπολης.

Πολ Παναγιωτίδης, Νίκος Πετρόπουλος, Δημήτρης Πετρόπουλος, Παναγιώτης Καλόμαλος, Μπάμπης Πέτσας, Δάγλας, Παλυβός και Γεωργακόπουλος ήταν μερικοί που αγωνίστηκαν από πλευράς Πανιωνίου Μεγαλόπολης.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here