Υπό τον κλοιό των ΜΑΤ η ψήφιση του σχεδίου απόσχισης των μονάδων της ΔΕΗ στο Υπουργείο Ενέργειας (Video-Photo)

0
779

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ που θα αποφασίσει το σχέδιο απόσχισης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα, θα γίνει σε λίγη ώρα στον Υπουργείο Ανάπτυξης , όχι στο κτίριο της ΔΕΗ. Θα γίνει στον φιλόξενο χώρο του κ. Σταθάκη.

Έξω από το κτίριο έχουν λάβει θέσεις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πάνω από 20 κλούβες έχουν κυριολεκτικά απομονώσει την πρόσβαση στο Υπουργείο, για να εμποδίσουν του συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους της ΔΕΗ να κάνουν την παρέμβαση που έχουν αποφασίσει.

Στην Αθήνα βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα  εργαζόμενοι από την Μεγαλόπολη αλλά και μέλη του δημοτικού συμβουλίου για να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

Δυστυχώς ακόμα μια φορά η οργάνωση της κινητοποίησης από την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, τόσο η ομοσπονδία αλλά και τα σωματεία, δεν μπόρεσαν να φέρουν κόσμο μπροστά στο υπουργείο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να είναι περισσότεροι από τους διαδηλωτές. Σίγουρα η εικόνα αυτή που παρουσιάζει το συνδικαλιστικό κίνημα, δεν τιμάει κανέναν.

Για ακόμα μια φορά όσοι πήγαν στην Αθήνα από την Μεγαλόπολη -ακόμα και αυτοί οι λίγοι, με πολλούς να λείπουν- είναι περισσότεροι από  όλους τους υπόλοιπους!

δείτε μερικά  βίντεο από εργαζόμενους της Μεγαλόπολης  από το Υπουργείο πριν λίγη ώρα

Ένταση με αντεγκλήσεις και λογομαχία σημειώθηκε περίπου στις 10.00 ανάμεσα σε διαδηλωτές και τον κ. Γιώργο Ανδριώτη, πρώην εργαζόμενο και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here