Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΥπό τον κλοιό των ΜΑΤ η ψήφιση του σχεδίου απόσχισης των μονάδων...
spot_img

Υπό τον κλοιό των ΜΑΤ η ψήφιση του σχεδίου απόσχισης των μονάδων της ΔΕΗ στο Υπουργείο Ενέργειας (Video-Photo)

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ που θα αποφασίσει το σχέδιο απόσχισης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα, θα γίνει σε λίγη ώρα στον Υπουργείο Ανάπτυξης , όχι στο κτίριο της ΔΕΗ. Θα γίνει στον φιλόξενο χώρο του κ. Σταθάκη.

Έξω από το κτίριο έχουν λάβει θέσεις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πάνω από 20 κλούβες έχουν κυριολεκτικά απομονώσει την πρόσβαση στο Υπουργείο, για να εμποδίσουν του συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους της ΔΕΗ να κάνουν την παρέμβαση που έχουν αποφασίσει.

Στην Αθήνα βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα  εργαζόμενοι από την Μεγαλόπολη αλλά και μέλη του δημοτικού συμβουλίου για να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

Δυστυχώς ακόμα μια φορά η οργάνωση της κινητοποίησης από την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, τόσο η ομοσπονδία αλλά και τα σωματεία, δεν μπόρεσαν να φέρουν κόσμο μπροστά στο υπουργείο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να είναι περισσότεροι από τους διαδηλωτές. Σίγουρα η εικόνα αυτή που παρουσιάζει το συνδικαλιστικό κίνημα, δεν τιμάει κανέναν.

Για ακόμα μια φορά όσοι πήγαν στην Αθήνα από την Μεγαλόπολη -ακόμα και αυτοί οι λίγοι, με πολλούς να λείπουν- είναι περισσότεροι από  όλους τους υπόλοιπους!

δείτε μερικά  βίντεο από εργαζόμενους της Μεγαλόπολης  από το Υπουργείο πριν λίγη ώρα

Ένταση με αντεγκλήσεις και λογομαχία σημειώθηκε περίπου στις 10.00 ανάμεσα σε διαδηλωτές και τον κ. Γιώργο Ανδριώτη, πρώην εργαζόμενο και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας.

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,757ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,662ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Τατούλης: Οι πολίτες στην Αρκαδία που δεν θα τοποθετηθούν κάμερες να αποδεχθούν ότι έχουν λιγότερα δικαιώματα στην ασφάλεια;

Για άλλη μία φορά η επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη...

Ο Παναγιώτης Γιαννίκος νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης με τον Παναγιώτη...

Επιδοματική πολιτική ή σταθερή πολιτική μόνιμων αυξήσεων;

Μιχάλη Ραμπίδη                        Πτολεμαΐδα  28-11-2025 ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, επαναλαμβανόμενα «εμβόλιο φτώχειας», ψίχουλα να φάν κι οι κότες ….   ...

Συγκέντρωση της ΑΓΣΣΕ στην Αθήνα, στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29)την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025 στις 11 το πρωί

Από το 2010 οι συνταξιούχοι έχουν υποστεί στις συντάξεις τους μείωση που ανατρέπει κάθε...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img