ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ " ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ"

8
397

Με δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε , η κίνηση πολιτών Δήμο Μεγαλόπολης ” Για την επόμενη μέρα” , ενημερώνει για την υποψηφιότητα του Γιάννη Γεωργακόπουλου σαν επικεφαλής στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου αναφέρει….

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Ύψιστο αγαθό της δημοκρατίας και της ισοπολιτείας είναι το εκλέγειν και το εκλέγεσθαι.

Θεωρούμε, μάλιστα, πως η έκθεση και η συμμετοχή στο δεύτερο αποτελεί υπέρτατη στάση πολιτικής ευθύνης και εντιμότητας για κάθε πολίτη που έχει να προτείνει κάτι καινούργιογια την πόλη του καιδεν ικανοποιείται από την ήδη υπάρχουσα κατάσταση στα πράγματα του Δήμου.

Μετά από ένα διάστημα ανταλλασσόμενων προβληματισμών, διαλόγου και επαφών με φορείς του τόπουκαι απλούς συμπολίτες μας, διαπιστώσαμε πως οι παραπάνω σκέψεις έχουν ευρεία βάση. Για το λόγο αυτό η Κίνηση Πολιτών Δήμου Μεγαλόπολης «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» συνεπής σε ότι προ καιρού είχε δημοσιεύσει στο πρώτο δελτίο τύπου, εμμένει στην απόφασή της για μια ρηξικέλευθη πολιτική στα πράγματα του Δήμου και βρίσκεται στην υπεύθυνη θέση να ανακοινώσει τα εξής:

1.Ομόφωνα αποφασίζει και στηρίζει ως επικεφαλής της Κίνησης και ως υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Μεγαλόπολης στις προσεχείς εκλογές το γνωστό συμπατριώτη μας, Γιάννη Γεωργακόπουλο.

2.Δεσμεύεται σύντομα να κοινοποιήσει το όραμά της και τις θέσεις της αναλυτικά «Για την επόμενη μέρα» του Δήμου της Μεγαλόπολης, ώστε να τεθούν όλα σε δημόσια κριτική.

Μεγαλόπολη 15 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Facebook Comments

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΥΓΕ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Α***** ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΡΡΕΑΣΤΟΣ!

  2. ΕΥΓΕ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Α***** ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΡΡΕΑΣΤΟΣ!

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ!!! ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ!!! ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here