ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΥΠΟΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ !

ΥΠΟΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ !

 Διαβάζουμε στο Καλημέρα Αρκαδία  σχετικά με συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης κ. Κάβουρας …

Απόφαση έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης, σε έκτακτη συνεδρίαση του, την Τετάρτη το απόγευμα, για την αναστολή έκδοσης Οικοδομικών Αδειών στην περιοχή του Νέου Συνδετήριου Άξονα μεταξύ του Α.Κ. Μεγαλόπολης της Ν.Ε.Ο. και της Περιμετρικής οδού Μεγαλόπολης, μήκους περίπου 2,5 χλμ, στα πλαίσια της Σύμβασης Παραχώρησης του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη.

Μέχρι εδώ όλα καλά και κάθε κίνηση που γίνεται για να ολοκληρωθεί αυτό το πολύπαθο έργο είναι κάτι που μας ευχαριστεί όλους. 

Όμως δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα και κάποιοι εξακολουθούν να λένε την μισή αλήθεια..

Ολόκληρη η αλήθεια είναι ότι χθες το μεσημέρι μετά τις 15.00 , καλέστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι να παραστούν σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς ειπώθηκε γιατί όπως όλοι δεν προλάβαμε να παραστούμε στο συμβούλιο και μπορούμε να ακούσουμε από κοντά τα όσα ειπώθηκαν. Επίσης αυτή την στιγμή δεν γνωρίζω να δικαιολογήθηκε  – και πως -το κατεπείγον του θέματος.

Η παράταξη του κ. Τσιριγώτη δεν προσήλθε στο συμβούλιο και καταγγέλλει την διαδικασία σαν παράνομη γιατί δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να έχουν χρόνο και ενημέρωση επί του θέματος και επίσης καταγγέλλουν και σαν ύποπτες τις διαδικασίες.


Ο ίδιος παρενέβη τηλεφωνικά σε εκπομπή της δημοτικής ραδιοφωνίας της Τρίπολης και είπε ότι τα φαινόμενα εκφυλισμού του συμβουλίου έχουν πάρει επικίνδυνες διαστάσεις και κατήγγειλε ότι τους κάλεσαν στις 4.30 το απόγευμα για συνεδρίαση που έγινε στις 6.30!
Είπε επίσης ότι στο φάκελο δεν υπήρχε κανένα συνοδευτικό έγγραφο για τους δημοτικούς σύμβουλους!
Ο κ. Τσιριγώτης είπε ότι ταλαιπωρείται ο λαός της Μεγαλόπολης και γι΄ αυτό ευθύνεται ο δήμαρχος. Προσέθεσε: «Έχουν τελειώσει οι απαλλοτριώσεις, έχουν αποζημιωθεί οι ιδιοκτήτες κι έρχονται τώρα να χαράξουν μία άλλη παράκαμψη, με αποτέλεσμα να χρονοτριβήσει ακόμα το έργο, διότι οι καινούργιοι ιδιοκτήτες διεκδικούν τα δικαιώματα τους, θα πάνε στο ΣτΕ και θα υπάρξει καθυστέρηση.
Γιατί ενώ έχουν τελειώσει όλα, δεν πάμε στην πρώτη συνδετήρια οδό;
Δεν έχουν καμία σχέση τα αρχαία κι έχουν τελειώσει τον Μάρτιο του 2011.»


Ο κ. Φουσέκης και ο κ.Παγανός προσήλθαν και ζήτησαν αναβολή της συζήτησης για να μπορέσουν να ενημερωθούν. Η πρόταση τους δεν έγινε δεκτή και έτσι αποχώρησαν και αυτοί.

Στη αίθουσα έμειναν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και μόνοι τους πλέον πήραν την παραπάνω απόφαση.
Θα πω για ακόμη μια φορά ότι εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει το θέμα , μόνο και μόνο για να γίνει όσο τον δυνατόν γρηγορότερα ο δρόμος.

Αλλά εδώ ζούμε τραγικές και παράλογες καταστάσεις. Αναρωτιέμαι αν έχουν καταλάβει οι δημοτικοί σύμβουλοι που έμειναν στην αίθουσα τι ακριβώς συζήτησαν. Στην ουσία λοιπόν συζήτησαν και πήραν απόφαση να μην εκδίδονται οικοδομικές άδειες στην περιοχή του νέου συνδετηρίου άξονα…δηλαδή στην περιοχή που είναι διαφορετική από τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου!!! 

Για ακόμη μια φορά πρέπει να μας εξηγήσει κάποιος γιατί αυτή η επιμονή. Γιατί κανένας δεν αναρωτιέται για ποιο λόγο , πότε , από ποιόν και πώς άλλαξε η απόφαση του Δ.Σ. και ο δρόμος μετακόμισε βορειότερα? Συμφωνώ και εγώ , είναι απαραίτητο να μην εκδίδονται άδειες στην  περιοχή που τελικά θα γίνει ο δρόμος και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μην υπάρχουν εμπλοκές.. αλλά την στιγμή που οι αποφάσεις σας αλλάζουν άγνωστο από πού κύριοι σύμβουλοι δεν σας νοιάζει καθόλου? δεν είναι εξίσου σημαντικό οι κινήσεις σας να μην δημιουργούν νέες δικαστικές εμπλοκές? Η εντύπωση που δίνεται στον κόσμο είναι δεν κρίνετε όλες τις παραμέτρους το ίδιο.

Στην ουσία χθες εί

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

24 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φιλε Πανο επικαλεστηκαν εγγραφο του υπεχωδε που προτεινει αναστολη αδειων -το 2006-για το δρομο που εχει εκδικαστει και απολοτριωθει νοτιοτερα κατω απο το σπιτι του βασιλοπουλου.Και με την αποφαση αυτη θελουν να αναστειλουν αδειες βορειοτερα στου χαβαρη.Υπαρχει αποφαση για χαραξη βορειοτερα?Ενας εισαγγελεας δεν υπαρχει?

 2. Φιλε Πανο επικαλεστηκαν εγγραφο του υπεχωδε που προτεινει αναστολη αδειων -το 2006-για το δρομο που εχει εκδικαστει και απολοτριωθει νοτιοτερα κατω απο το σπιτι του βασιλοπουλου.Και με την αποφαση αυτη θελουν να αναστειλουν αδειες βορειοτερα στου χαβαρη.Υπαρχει αποφαση για χαραξη βορειοτερα?Ενας εισαγγελεας δεν υπαρχει?

 3. Φιλε Πανο επικαλεστηκαν εγγραφο του υπεχωδε που προτεινει αναστολη αδειων -το 2006-για το δρομο που εχει εκδικαστει και απολοτριωθει νοτιοτερα κατω απο το σπιτι του βασιλοπουλου.Και με την αποφαση αυτη θελουν να αναστειλουν αδειες βορειοτερα στου χαβαρη.Υπαρχει αποφαση για χαραξη βορειοτερα?Ενας εισαγγελεας δεν υπαρχει?

 4. Φιλε Πανο επικαλεστηκαν εγγραφο του υπεχωδε που προτεινει αναστολη αδειων -το 2006-για το δρομο που εχει εκδικαστει και απολοτριωθει νοτιοτερα κατω απο το σπιτι του βασιλοπουλου.Και με την αποφαση αυτη θελουν να αναστειλουν αδειες βορειοτερα στου χαβαρη.Υπαρχει αποφαση για χαραξη βορειοτερα?Ενας εισαγγελεας δεν υπαρχει?

 5. Μήν με ξυπνάτε,,,,,,αφήστε με να ονειρεύομαι ότι ζώ σε μιά κοινωνία που θεσπίζεται από νόμους,κανόνες και ισονομία.Ξυπνάω και βλέπω δρόμο στην στροφή,,,,,,κοιμάμαι ησυχος,,,και με ξυπνάει μια φωνη από τήν Ε.Υ.Π.Ε,, και βλέπω τον δρόμο να τρέχει απο εδώ κι απο εκεί….Κουράζομαι και ξανακοιμάμαι,,,,,με ξυπνάνε πάλι οι φωνές του αρμόδιου υφυπουργου που λέει οτι ο δρόμος πάει εκεί στην γωνία,,,,,γύρω του είναι οι αρμόδιοι προϊστάμενοι του Υ.Π.Ε.Κ.Α, και δείχνουν τόν Πετράν και τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου και γελάνε,,,,,γελάνε γιατί άλλαξαν την απόφαση της ονομασίας του δρόμου,,,,,,,σε νέα χάραξη,,,,,Αφήστε με να ζω τον ύπνο του δικαίου,,,,,,,δεν θελω να ξυπνήσω,,,,,,και ας με λενε χαζό και ανόητο,,,,,,,,Όταν ξυπνήσω θέλω να είμαι εισηγητής,,,,,να είμαι σχεδιαστής δρόμων,,,,,να ειμαι πολιτικός,,,,να είμαι γυναικολόγος,,,,,κάτι που να έχει πέραση βρε παιδιά!!!!!!!!!!Ιατρός-πολεοδόμος κ.λ.π,,,κ.λ.π,,,,,,,,,,Τί έχουν τα έρμα ,,και ψοφάνε;Και μετά εκεί στην Μεγαλόπολη θέλουν δρόμο;Αμ δεν,,,,,,,Δέν έχουμε λεφτα,,,,,,,,,,

 6. Μήν με ξυπνάτε,,,,,,αφήστε με να ονειρεύομαι ότι ζώ σε μιά κοινωνία που θεσπίζεται από νόμους,κανόνες και ισονομία.Ξυπνάω και βλέπω δρόμο στην στροφή,,,,,,κοιμάμαι ησυχος,,,και με ξυπνάει μια φωνη από τήν Ε.Υ.Π.Ε,, και βλέπω τον δρόμο να τρέχει απο εδώ κι απο εκεί….Κουράζομαι και ξανακοιμάμαι,,,,,με ξυπνάνε πάλι οι φωνές του αρμόδιου υφυπουργου που λέει οτι ο δρόμος πάει εκεί στην γωνία,,,,,γύρω του είναι οι αρμόδιοι προϊστάμενοι του Υ.Π.Ε.Κ.Α, και δείχνουν τόν Πετράν και τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου και γελάνε,,,,,γελάνε γιατί άλλαξαν την απόφαση της ονομασίας του δρόμου,,,,,,,σε νέα χάραξη,,,,,Αφήστε με να ζω τον ύπνο του δικαίου,,,,,,,δεν θελω να ξυπνήσω,,,,,,και ας με λενε χαζό και ανόητο,,,,,,,,Όταν ξυπνήσω θέλω να είμαι εισηγητής,,,,,να είμαι σχεδιαστής δρόμων,,,,,να ειμαι πολιτικός,,,,να είμαι γυναικολόγος,,,,,κάτι που να έχει πέραση βρε παιδιά!!!!!!!!!!Ιατρός-πολεοδόμος κ.λ.π,,,κ.λ.π,,,,,,,,,,Τί έχουν τα έρμα ,,και ψοφάνε;Και μετά εκεί στην Μεγαλόπολη θέλουν δρόμο;Αμ δεν,,,,,,,Δέν έχουμε λεφτα,,,,,,,,,,

 7. Μήν με ξυπνάτε,,,,,,αφήστε με να ονειρεύομαι ότι ζώ σε μιά κοινωνία που θεσπίζεται από νόμους,κανόνες και ισονομία.Ξυπνάω και βλέπω δρόμο στην στροφή,,,,,,κοιμάμαι ησυχος,,,και με ξυπνάει μια φωνη από τήν Ε.Υ.Π.Ε,, και βλέπω τον δρόμο να τρέχει απο εδώ κι απο εκεί….Κουράζομαι και ξανακοιμάμαι,,,,,με ξυπνάνε πάλι οι φωνές του αρμόδιου υφυπουργου που λέει οτι ο δρόμος πάει εκεί στην γωνία,,,,,γύρω του είναι οι αρμόδιοι προϊστάμενοι του Υ.Π.Ε.Κ.Α, και δείχνουν τόν Πετράν και τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου και γελάνε,,,,,γελάνε γιατί άλλαξαν την απόφαση της ονομασίας του δρόμου,,,,,,,σε νέα χάραξη,,,,,Αφήστε με να ζω τον ύπνο του δικαίου,,,,,,,δεν θελω να ξυπνήσω,,,,,,και ας με λενε χαζό και ανόητο,,,,,,,,Όταν ξυπνήσω θέλω να είμαι εισηγητής,,,,,να είμαι σχεδιαστής δρόμων,,,,,να ειμαι πολιτικός,,,,να είμαι γυναικολόγος,,,,,κάτι που να έχει πέραση βρε παιδιά!!!!!!!!!!Ιατρός-πολεοδόμος κ.λ.π,,,κ.λ.π,,,,,,,,,,Τί έχουν τα έρμα ,,και ψοφάνε;Και μετά εκεί στην Μεγαλόπολη θέλουν δρόμο;Αμ δεν,,,,,,,Δέν έχουμε λεφτα,,,,,,,,,,

 8. Μήν με ξυπνάτε,,,,,,αφήστε με να ονειρεύομαι ότι ζώ σε μιά κοινωνία που θεσπίζεται από νόμους,κανόνες και ισονομία.Ξυπνάω και βλέπω δρόμο στην στροφή,,,,,,κοιμάμαι ησυχος,,,και με ξυπνάει μια φωνη από τήν Ε.Υ.Π.Ε,, και βλέπω τον δρόμο να τρέχει απο εδώ κι απο εκεί….Κουράζομαι και ξανακοιμάμαι,,,,,με ξυπνάνε πάλι οι φωνές του αρμόδιου υφυπουργου που λέει οτι ο δρόμος πάει εκεί στην γωνία,,,,,γύρω του είναι οι αρμόδιοι προϊστάμενοι του Υ.Π.Ε.Κ.Α, και δείχνουν τόν Πετράν και τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου και γελάνε,,,,,γελάνε γιατί άλλαξαν την απόφαση της ονομασίας του δρόμου,,,,,,,σε νέα χάραξη,,,,,Αφήστε με να ζω τον ύπνο του δικαίου,,,,,,,δεν θελω να ξυπνήσω,,,,,,και ας με λενε χαζό και ανόητο,,,,,,,,Όταν ξυπνήσω θέλω να είμαι εισηγητής,,,,,να είμαι σχεδιαστής δρόμων,,,,,να ειμαι πολιτικός,,,,να είμαι γυναικολόγος,,,,,κάτι που να έχει πέραση βρε παιδιά!!!!!!!!!!Ιατρός-πολεοδόμος κ.λ.π,,,κ.λ.π,,,,,,,,,,Τί έχουν τα έρμα ,,και ψοφάνε;Και μετά εκεί στην Μεγαλόπολη θέλουν δρόμο;Αμ δεν,,,,,,,Δέν έχουμε λεφτα,,,,,,,,,,

 9. ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΕΧΙΕ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1997. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΛΛΩΤΑ – ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΒΛΑΣΟΓΙΑΝΝΗ ;
  ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ.

 10. ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΕΧΙΕ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1997. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΛΛΩΤΑ – ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΒΛΑΣΟΓΙΑΝΝΗ ;
  ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ.

 11. ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΕΧΙΕ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1997. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΛΛΩΤΑ – ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΒΛΑΣΟΓΙΑΝΝΗ ;
  ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ.

 12. ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΕΧΙΕ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1997. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΛΛΩΤΑ – ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΒΛΑΣΟΓΙΑΝΝΗ ;
  ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ.

 13. ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ : ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΕΡΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΤΥΠΟΥ ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΙΟΥ . ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Η ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ !

 14. ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ : ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΕΡΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΤΥΠΟΥ ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΙΟΥ . ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Η ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ !

 15. ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ : ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΕΡΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΤΥΠΟΥ ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΙΟΥ . ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Η ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ !

 16. ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ : ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΕΡΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΤΥΠΟΥ ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΙΟΥ . ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Η ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ !

 17. Να σταματήσουν να παίζουν την κολοκυθιά στο Δημοτικό συμβούλιο με το δρόμο και να κοροιδεύουν τους πολίτες με ψέμματα . Μόνο να ρίχνουν εκατέρωθεν τις ευθύνες ξέρουν για την ανικανότητά τους και τα μικροπολιτικά τους παιγνίδια . Είναι υπόλογοι στη πόλη που την ταλαιπωρούν σκόπιμα τόσο καιρό ενώ ο δρόμος θα έπρεπε να έχει τελειώσει από χρόνια. Να γίνει λαική συνέλευση και να ενημερωθούν οι πολίτες για το παρασκήνιο και την προχειρότητα και επιπολαιότητα που χειρίστηκαν όλοι τους το θέμα και κυρίως ο Δήμαρχος.

 18. Να σταματήσουν να παίζουν την κολοκυθιά στο Δημοτικό συμβούλιο με το δρόμο και να κοροιδεύουν τους πολίτες με ψέμματα . Μόνο να ρίχνουν εκατέρωθεν τις ευθύνες ξέρουν για την ανικανότητά τους και τα μικροπολιτικά τους παιγνίδια . Είναι υπόλογοι στη πόλη που την ταλαιπωρούν σκόπιμα τόσο καιρό ενώ ο δρόμος θα έπρεπε να έχει τελειώσει από χρόνια. Να γίνει λαική συνέλευση και να ενημερωθούν οι πολίτες για το παρασκήνιο και την προχειρότητα και επιπολαιότητα που χειρίστηκαν όλοι τους το θέμα και κυρίως ο Δήμαρχος.

 19. Να σταματήσουν να παίζουν την κολοκυθιά στο Δημοτικό συμβούλιο με το δρόμο και να κοροιδεύουν τους πολίτες με ψέμματα . Μόνο να ρίχνουν εκατέρωθεν τις ευθύνες ξέρουν για την ανικανότητά τους και τα μικροπολιτικά τους παιγνίδια . Είναι υπόλογοι στη πόλη που την ταλαιπωρούν σκόπιμα τόσο καιρό ενώ ο δρόμος θα έπρεπε να έχει τελειώσει από χρόνια. Να γίνει λαική συνέλευση και να ενημερωθούν οι πολίτες για το παρασκήνιο και την προχειρότητα και επιπολαιότητα που χειρίστηκαν όλοι τους το θέμα και κυρίως ο Δήμαρχος.

 20. Να σταματήσουν να παίζουν την κολοκυθιά στο Δημοτικό συμβούλιο με το δρόμο και να κοροιδεύουν τους πολίτες με ψέμματα . Μόνο να ρίχνουν εκατέρωθεν τις ευθύνες ξέρουν για την ανικανότητά τους και τα μικροπολιτικά τους παιγνίδια . Είναι υπόλογοι στη πόλη που την ταλαιπωρούν σκόπιμα τόσο καιρό ενώ ο δρόμος θα έπρεπε να έχει τελειώσει από χρόνια. Να γίνει λαική συνέλευση και να ενημερωθούν οι πολίτες για το παρασκήνιο και την προχειρότητα και επιπολαιότητα που χειρίστηκαν όλοι τους το θέμα και κυρίως ο Δήμαρχος.

 21. Να δωσουν εξηγησεις στο επομενο συμβουλιο την τεταρτη γιατι δεν φτιαχνουν τον δρομο εκει που υπαρχει η αποφαση του ΣΥΜΒ.ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ-ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ 16 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ-και επιμενουν αλλη χαραξη στην καβαφη στο χαβαρη οπου θα μπλεξουν δικαστικως με πεντε ιδιοκτητες και κανενας δεν ξερει ποτε θα τελειωσει.ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!

 22. Να δωσουν εξηγησεις στο επομενο συμβουλιο την τεταρτη γιατι δεν φτιαχνουν τον δρομο εκει που υπαρχει η αποφαση του ΣΥΜΒ.ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ-ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ 16 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ-και επιμενουν αλλη χαραξη στην καβαφη στο χαβαρη οπου θα μπλεξουν δικαστικως με πεντε ιδιοκτητες και κανενας δεν ξερει ποτε θα τελειωσει.ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!

 23. Να δωσουν εξηγησεις στο επομενο συμβουλιο την τεταρτη γιατι δεν φτιαχνουν τον δρομο εκει που υπαρχει η αποφαση του ΣΥΜΒ.ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ-ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ 16 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ-και επιμενουν αλλη χαραξη στην καβαφη στο χαβαρη οπου θα μπλεξουν δικαστικως με πεντε ιδιοκτητες και κανενας δεν ξερει ποτε θα τελειωσει.ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!

 24. Να δωσουν εξηγησεις στο επομενο συμβουλιο την τεταρτη γιατι δεν φτιαχνουν τον δρομο εκει που υπαρχει η αποφαση του ΣΥΜΒ.ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ-ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ 16 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ-και επιμενουν αλλη χαραξη στην καβαφη στο χαβαρη οπου θα μπλεξουν δικαστικως με πεντε ιδιοκτητες και κανενας δεν ξερει ποτε θα τελειωσει.ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ