ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ 5 X 5 ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ 5 X 5 ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης το συμφωνητικό εκτέλεσης του έργου: Κατασκευή γηπέδου 5 x 5 στην Μεγαλόπολη. Το κόστος του έργου θα φτάσει περίπου στις 70.000 ευρώ και στον σχετικό διαγωνισμό που έγινε ο ανάδοχος πρόσφερε έκπτωση 43.10%

Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια, με την κατασκευή του γηπέδου η νεολαία της πόλης θα μπορεί να πάιξει πάλι ένα από τα πιό αγαπημένα αθλήματα.
Το προηγούμενο γήπεδο που είχε κατασκευαστεί στον οικισμό ΜΟΜΑ ,δημιούργησε πολλές αντιπαραθέσεις και δυστυχώς εγκαταλείφθηκε στην τύχη του από την τωρινή Δημοτική Αρχή και αποτελεί πλέον ένα έργο φάντασμα!!

Διαβάστε παρακάτω την σχετική απόφαση..

Κατασκευή Γηπέδου 5 x 5 στην Μεγαλόπολη

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κύριε Παναγιώτη θα μου επιτρέψεις να εκφράσω μια άλλη άποψη για αυτό το θέμα .Κατά πρώτον να τονίσω ότι τα δημοτικά έργα που γίνονται σε αυτές τις δύσκολες εποχές θα πρέπει να έχουν χαρακτήρα περισσότερο δημιουργικό (θέσεις εργασίας κ.τ.λ.) και δευτερεύοντος ψυχαγωγικό. Κατά δεύτερον η καταστροφή ενός υπάρχοντος αθλητικού χώρου (δύο γήπεδα τένις )για να κατασκευαστή ένας νέος αθλητικός χώρος μοιάζει ανεγκέφαλη κατασπατάληση δημοσίου χρήματος. Και για να το εξηγήσω θα σου αναφέρω ότι ένα στάδιο που διαθέτει δύο γήπεδα τένις που μπορούν να γίνουν στολίδια με μια απλή επίστρωση τάπητα ,έρχεται μια δημοτική αρχή πρώτα να ξηλώσει την περίφραξη (τοποθετήθηκε με παράλογο κόστος στο μαντρότοιχο για να μην βγαίνουν στο δρόμο τα ακόντια και ο δίσκος ) και ύστερα να αλλάξει την χρήση του χώρου. Έτσι το στάδιο θα αποκτήσει γήπεδο 5Χ5 (ενώ διαθέτει ήδη γήπεδο ποδοσφαίρου που μπορεί με μικρές τροποποιήσεις να γίνετε 5Χ5 ) και στερεί την ανάγκη του υπόλοιπου κόσμου που θέλει να παίξει τένις .Και βέβαια κάτι αντίστοιχο έγινε και με την καταστροφή χωρίς λόγο του γηπέδου μπάσκετ και με του βόλεϊ κ.τ.λ. Και ας πάρουμε την εκδοχή ότι έτσι κρίνει η δημοτική αρχή και έτσι πράττει. Έχουν άραγε προβλέψει στο έργο την κατασκευή των αντίστοιχων αποδυτηρίων και χώρων wc η πάλι (όπως και στο παλαιό 5Χ5 )θα αλλάζει ο κόσμος έξω και θα κάνει την ανάγκη του στο μαντρότοιχο! Εκτός κιαν μας πούνε ότι θα πηγαίνουν στις ήδη υπάρχουσες (που εκτός από ανεπαρκής είναι και ακατάλληλες ).Κύριε Παναγιώτη πιστεύω επίσης ότι μέχρι την ολοκλήρωση του έργου θα έχει αλλάξει (με τους γνωστούς τρόπους )κατά πολύ το κόστος του έργου και εδώ θα είμαστε για να το ξαναδούμε. Τελειώνοντας ξέρω ότι πολύ θα πουν για τα γραφόμενα μου .Ας μην βιαστούν και ας ανοίξουν λίγο τα μάτια τους να δουν ότι όλα αυτά θα πληρωθούν από την τσέπη των κατοίκων μέσω των αναγκαστικά αυξημένων τελών.

 2. Κύριε Παναγιώτη θα μου επιτρέψεις να εκφράσω μια άλλη άποψη για αυτό το θέμα .Κατά πρώτον να τονίσω ότι τα δημοτικά έργα που γίνονται σε αυτές τις δύσκολες εποχές θα πρέπει να έχουν χαρακτήρα περισσότερο δημιουργικό (θέσεις εργασίας κ.τ.λ.) και δευτερεύοντος ψυχαγωγικό. Κατά δεύτερον η καταστροφή ενός υπάρχοντος αθλητικού χώρου (δύο γήπεδα τένις )για να κατασκευαστή ένας νέος αθλητικός χώρος μοιάζει ανεγκέφαλη κατασπατάληση δημοσίου χρήματος. Και για να το εξηγήσω θα σου αναφέρω ότι ένα στάδιο που διαθέτει δύο γήπεδα τένις που μπορούν να γίνουν στολίδια με μια απλή επίστρωση τάπητα ,έρχεται μια δημοτική αρχή πρώτα να ξηλώσει την περίφραξη (τοποθετήθηκε με παράλογο κόστος στο μαντρότοιχο για να μην βγαίνουν στο δρόμο τα ακόντια και ο δίσκος ) και ύστερα να αλλάξει την χρήση του χώρου. Έτσι το στάδιο θα αποκτήσει γήπεδο 5Χ5 (ενώ διαθέτει ήδη γήπεδο ποδοσφαίρου που μπορεί με μικρές τροποποιήσεις να γίνετε 5Χ5 ) και στερεί την ανάγκη του υπόλοιπου κόσμου που θέλει να παίξει τένις .Και βέβαια κάτι αντίστοιχο έγινε και με την καταστροφή χωρίς λόγο του γηπέδου μπάσκετ και με του βόλεϊ κ.τ.λ. Και ας πάρουμε την εκδοχή ότι έτσι κρίνει η δημοτική αρχή και έτσι πράττει. Έχουν άραγε προβλέψει στο έργο την κατασκευή των αντίστοιχων αποδυτηρίων και χώρων wc η πάλι (όπως και στο παλαιό 5Χ5 )θα αλλάζει ο κόσμος έξω και θα κάνει την ανάγκη του στο μαντρότοιχο! Εκτός κιαν μας πούνε ότι θα πηγαίνουν στις ήδη υπάρχουσες (που εκτός από ανεπαρκής είναι και ακατάλληλες ).Κύριε Παναγιώτη πιστεύω επίσης ότι μέχρι την ολοκλήρωση του έργου θα έχει αλλάξει (με τους γνωστούς τρόπους )κατά πολύ το κόστος του έργου και εδώ θα είμαστε για να το ξαναδούμε. Τελειώνοντας ξέρω ότι πολύ θα πουν για τα γραφόμενα μου .Ας μην βιαστούν και ας ανοίξουν λίγο τα μάτια τους να δουν ότι όλα αυτά θα πληρωθούν από την τσέπη των κατοίκων μέσω των αναγκαστικά αυξημένων τελών.

 3. Κύριε Παναγιώτη θα μου επιτρέψεις να εκφράσω μια άλλη άποψη για αυτό το θέμα .Κατά πρώτον να τονίσω ότι τα δημοτικά έργα που γίνονται σε αυτές τις δύσκολες εποχές θα πρέπει να έχουν χαρακτήρα περισσότερο δημιουργικό (θέσεις εργασίας κ.τ.λ.) και δευτερεύοντος ψυχαγωγικό. Κατά δεύτερον η καταστροφή ενός υπάρχοντος αθλητικού χώρου (δύο γήπεδα τένις )για να κατασκευαστή ένας νέος αθλητικός χώρος μοιάζει ανεγκέφαλη κατασπατάληση δημοσίου χρήματος. Και για να το εξηγήσω θα σου αναφέρω ότι ένα στάδιο που διαθέτει δύο γήπεδα τένις που μπορούν να γίνουν στολίδια με μια απλή επίστρωση τάπητα ,έρχεται μια δημοτική αρχή πρώτα να ξηλώσει την περίφραξη (τοποθετήθηκε με παράλογο κόστος στο μαντρότοιχο για να μην βγαίνουν στο δρόμο τα ακόντια και ο δίσκος ) και ύστερα να αλλάξει την χρήση του χώρου. Έτσι το στάδιο θα αποκτήσει γήπεδο 5Χ5 (ενώ διαθέτει ήδη γήπεδο ποδοσφαίρου που μπορεί με μικρές τροποποιήσεις να γίνετε 5Χ5 ) και στερεί την ανάγκη του υπόλοιπου κόσμου που θέλει να παίξει τένις .Και βέβαια κάτι αντίστοιχο έγινε και με την καταστροφή χωρίς λόγο του γηπέδου μπάσκετ και με του βόλεϊ κ.τ.λ. Και ας πάρουμε την εκδοχή ότι έτσι κρίνει η δημοτική αρχή και έτσι πράττει. Έχουν άραγε προβλέψει στο έργο την κατασκευή των αντίστοιχων αποδυτηρίων και χώρων wc η πάλι (όπως και στο παλαιό 5Χ5 )θα αλλάζει ο κόσμος έξω και θα κάνει την ανάγκη του στο μαντρότοιχο! Εκτός κιαν μας πούνε ότι θα πηγαίνουν στις ήδη υπάρχουσες (που εκτός από ανεπαρκής είναι και ακατάλληλες ).Κύριε Παναγιώτη πιστεύω επίσης ότι μέχρι την ολοκλήρωση του έργου θα έχει αλλάξει (με τους γνωστούς τρόπους )κατά πολύ το κόστος του έργου και εδώ θα είμαστε για να το ξαναδούμε. Τελειώνοντας ξέρω ότι πολύ θα πουν για τα γραφόμενα μου .Ας μην βιαστούν και ας ανοίξουν λίγο τα μάτια τους να δουν ότι όλα αυτά θα πληρωθούν από την τσέπη των κατοίκων μέσω των αναγκαστικά αυξημένων τελών.

 4. Κύριε Παναγιώτη θα μου επιτρέψεις να εκφράσω μια άλλη άποψη για αυτό το θέμα .Κατά πρώτον να τονίσω ότι τα δημοτικά έργα που γίνονται σε αυτές τις δύσκολες εποχές θα πρέπει να έχουν χαρακτήρα περισσότερο δημιουργικό (θέσεις εργασίας κ.τ.λ.) και δευτερεύοντος ψυχαγωγικό. Κατά δεύτερον η καταστροφή ενός υπάρχοντος αθλητικού χώρου (δύο γήπεδα τένις )για να κατασκευαστή ένας νέος αθλητικός χώρος μοιάζει ανεγκέφαλη κατασπατάληση δημοσίου χρήματος. Και για να το εξηγήσω θα σου αναφέρω ότι ένα στάδιο που διαθέτει δύο γήπεδα τένις που μπορούν να γίνουν στολίδια με μια απλή επίστρωση τάπητα ,έρχεται μια δημοτική αρχή πρώτα να ξηλώσει την περίφραξη (τοποθετήθηκε με παράλογο κόστος στο μαντρότοιχο για να μην βγαίνουν στο δρόμο τα ακόντια και ο δίσκος ) και ύστερα να αλλάξει την χρήση του χώρου. Έτσι το στάδιο θα αποκτήσει γήπεδο 5Χ5 (ενώ διαθέτει ήδη γήπεδο ποδοσφαίρου που μπορεί με μικρές τροποποιήσεις να γίνετε 5Χ5 ) και στερεί την ανάγκη του υπόλοιπου κόσμου που θέλει να παίξει τένις .Και βέβαια κάτι αντίστοιχο έγινε και με την καταστροφή χωρίς λόγο του γηπέδου μπάσκετ και με του βόλεϊ κ.τ.λ. Και ας πάρουμε την εκδοχή ότι έτσι κρίνει η δημοτική αρχή και έτσι πράττει. Έχουν άραγε προβλέψει στο έργο την κατασκευή των αντίστοιχων αποδυτηρίων και χώρων wc η πάλι (όπως και στο παλαιό 5Χ5 )θα αλλάζει ο κόσμος έξω και θα κάνει την ανάγκη του στο μαντρότοιχο! Εκτός κιαν μας πούνε ότι θα πηγαίνουν στις ήδη υπάρχουσες (που εκτός από ανεπαρκής είναι και ακατάλληλες ).Κύριε Παναγιώτη πιστεύω επίσης ότι μέχρι την ολοκλήρωση του έργου θα έχει αλλάξει (με τους γνωστούς τρόπους )κατά πολύ το κόστος του έργου και εδώ θα είμαστε για να το ξαναδούμε. Τελειώνοντας ξέρω ότι πολύ θα πουν για τα γραφόμενα μου .Ας μην βιαστούν και ας ανοίξουν λίγο τα μάτια τους να δουν ότι όλα αυτά θα πληρωθούν από την τσέπη των κατοίκων μέσω των αναγκαστικά αυξημένων τελών.

 5. ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΕΑΣ ΔΥΟ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΠΕΛΕΞΑ (ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ) ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΥΣ) ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ .ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΡΥΓΥΡΝΑΜΕ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ (ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ ) ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ) ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΟΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ : ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ?ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ Ο Κο΅ΣΜΥΡΛΗΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΝ ΧΩΡΟ (ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ) ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ (ΚΑΤΙ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ )ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΣΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ .ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΩΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΝΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑΚΙ .ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ (Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΚΑ )ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ.ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΜΥΡΛΗΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ.ΣΥΝΧΑΡΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ.
  ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑ (ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ? )ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ.

 6. ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΕΑΣ ΔΥΟ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΠΕΛΕΞΑ (ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ) ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΥΣ) ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ .ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΡΥΓΥΡΝΑΜΕ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ (ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ ) ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ) ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΟΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ : ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ?ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ Ο Κο΅ΣΜΥΡΛΗΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΝ ΧΩΡΟ (ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ) ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ (ΚΑΤΙ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ )ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΣΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ .ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΩΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΝΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑΚΙ .ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ (Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΚΑ )ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ.ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΜΥΡΛΗΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ.ΣΥΝΧΑΡΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ.
  ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑ (ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ? )ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ.

 7. ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΕΑΣ ΔΥΟ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΠΕΛΕΞΑ (ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ) ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΥΣ) ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ .ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΡΥΓΥΡΝΑΜΕ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ (ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ ) ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ) ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΟΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ : ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ?ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ Ο Κο΅ΣΜΥΡΛΗΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΝ ΧΩΡΟ (ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ) ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ (ΚΑΤΙ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ )ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΣΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ .ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΩΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΝΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑΚΙ .ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ (Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΚΑ )ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ.ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΜΥΡΛΗΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ.ΣΥΝΧΑΡΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ.
  ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑ (ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ? )ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ.

 8. ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΕΑΣ ΔΥΟ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΠΕΛΕΞΑ (ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ) ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΥΣ) ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ .ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΡΥΓΥΡΝΑΜΕ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ (ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ ) ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ) ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΟΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ : ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ?ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ Ο Κο΅ΣΜΥΡΛΗΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΝ ΧΩΡΟ (ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ) ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ (ΚΑΤΙ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ )ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΣΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ .ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΩΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΝΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑΚΙ .ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ (Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΚΑ )ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ.ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΜΥΡΛΗΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ.ΣΥΝΧΑΡΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ.
  ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑ (ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ? )ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ